Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Robin Hood

2018. július 06. - BBerni86

Újabb ismertető arról, mi vár ránk az ősszel! Bocs, majdnem télen. Mert jelen alkotás világpremierje november végére van időzítve, és ismerve a magyarországi forgalmazókat, könnyen lehet, hogy egy hét csúszással mi már robin_hood.jpgdecemberre csúszunk át. De mindegy is, csak jöjjön, aztán hadd nézzem meg!

 

Mit is?

A legújabb Robin Hood adaptációt.

 

És miért akarom megnézni?

  • nagyon rákaptam Taron Egerton filmjeire. A Kingsman nagy kedvencem, és Eggsy (igen, én nem vagyok robin-hood-character-posters-1-600x888.jpghajlandó a magyar fordítást használni a becenevére) óta minden Egerton filmet megnéztem, ha főszerep volt, ha mellék. Tudtátok, hogy még énekelni is jól tud? Ahogy az Elton John nótát tolta az Énekelj-ben! Kész. (Angolul kell nézni, ne zavarjon senkit, hogy mese. Az eredeti szinkronszínészek listája több mint impozáns.) Itt meg Egerton Robin, már alig várom!
  • a divatos akcióformula szerint készül a látványvilág. Nagyon bízom benne, hogy nem viszik túlzásba, és menő lesz, mint az első Kingsman volt! Igaz, akcióban a 2 is tarolt, és Egerton mindkettőben megmutathatta, milyen sportos. Ez a minimum, amit is itt várok!
  • izgat a történet. Még keveset tudni róla, és roppant kíváncsi vagyok, milyen irányba viszik el a legendát. Biztos nem olyan megfáradt hős lesz, mint Russell Crowe volt. De nem is Kevin Costner lesz visszaidézve, remélem. Kretén se legyen, mint a fuszeklik fejedelme. A Disney róka túl mese. A musical feldolgozással ki voltam békülve. Gáz, hogy még mindig A tüzes íjász a kedvenc Robin Hood feldolgozásom? De ennek a filmnek megadom az esélyt, hogy a trónjára törjön.
  • vannak izgalmas ötletek a stáblistán. Jamie Foxx, mint Little John? Oscar díjas vagy Jamie, remélem, ez azt robin_hood2.jpgjelenti, hogy jó a script, ha már elvállaltad ezt a szerepet! Aztán, Will Scarlet Jamie Dornan lett, akit Once upon a time vadászaként szerettem, Christian Grey-ként kerültem. Tudom, volt sorozatgyilkos is Gillian Anderson mellett, ott is jó volt. Itt tippem sincs, mit várjak, premierkor kiderül.

 

Nagy a várási fokom, de azért egy félelmem akad. Marian úgy szerepel a karakterleírásban, mint Robin szerelme, egyben Scarlet felesége. Ettől a száltól azért előre is tartok. Még nem láttam olyan verziót, amiben Marian másnak a felesége volt. Bocs, a Russel Crowe feldolgozásban eljátszanak ezzel kicsit, de nem más karakter bevonásával. (Ott különben annak a neje, már özvegye, akinek Crowe – Robin Hood – majd kiadja magát.)

 

Várom, tényleg nagyon remélem, hogy jó lett! De majd beszámolok róla, ezt nagy valószínűséggel nézem egyenesen premierkor.

https://www.youtube.com/watch?v=nJ74sqozkxc

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1914095575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása