Minden napra egy film

Minden napra egy film

Kasza!

Magnum PI

2018. november 15. - BBerni86

Nem is értem, minek is akartam neki esélyt adni. Nem szerettem az eredetit sem, ami még gyerekkoromban is kasza.jpgretrónak hatott. Hiába, Tom Selleck nem szimpatikus nekem, Magnumként pláne. Jay Hernandez egy fokkal jobban, de nem mentette a személye számomra a sorozatot.

Ahogy elkezdtem nézni, az ugrott benne, ez a MacGyver magánnyomozós változata. A baráti társaság jól elvan, miközben nyomozgatnak. 2 részt bírtam, és már láttam a sémát. Nyitáskor kapunk gyönyörű képeket Hawaii részeiről, nekem még ez tetszett benne legjobban. Magnum elvállal egy pitinek tűnő ügyet, ami egy csavarral kap egy nagyobb jelentőséget. Bevonja Higginst, amikor kell neki a nő (igen, ez változott, most nő, és fogadunk, hogy a végére romantikus szálak is lesznek?) számítógépes tudása, majd a végére bekerül egy látványosabb üldözéses akció. Mit hagytam ki? Ja, Magnum valakinek nyom egy könnyezős beszédet. Az első részben a kissrácnak, a másikban Higgins volt a meghatott hallgatóság.

Hernandez helyesebb, mint Selleck, de ez nem fog a képernyő előtt tartani. Ilyen agyatlan akciósorozatnak a MacGyvert nézem, ott legalább van egy ötletes gonosz, akit bírok.

Bocs, Magnum, én nem nézlek tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9414370849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása