Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A bosszú

2019. március 03. - BBerni86

1_8.jpgJennifer és Richard szórakozni, pihenni érkezik a férfi sivatagi villájába. Csak kettesben vannak, élvezik egymás társaságát.

De váratlanul beállítanak Richard barátai. A 3 férfi rendszeresen eljár együtt vadászni, és Richard azt hitte, most csak később jönnek, lesz még egy kis ideje kettesben a barátnőjével. De itt vannak, maradnak, és Jen kerül a középpontba. A lány szép, fiatal, és feltűnően is öltözködik. Mesél nekik a terveiről és álmairól: színésznő szeretne lenne 2_15.jpgés Los Angelesbe költözni. Éjjel Richardot szeretné a táncparkettre csalni, de a férfi nem kapható. Így Stan lesz az, akivel helyette táncol, de végül a párjával távozik.

Másnap, amikor Richard bemegy a városba, Stan Jen nyomába szegődik. Flörtöl vele, a lány nem bírja lerázni. Stan rá is kérdez tőle, most mi a baja. Tegnap flörtölt vele, volt köztük valami, most miért nincs? Jen hiába mondja, hogy nem az esete, és Richarddal van, a férfi a falnak löki, és feltépi a ruháját. Közli, hogy tegnap tetszett neki, felhúzta, már ne visszakozzon. Mielőtt nekiesne, Dimitri benyit és döbbenten néz a kettősre. Nyilvánvaló, hogy nemi erőszak zajlik. Stan megkérdezi, beszáll-e. Ha nem, menjen. Stan megerősazkolja a lányt.

3_17.jpgA hazatérő Richardot azzal fogadja, hogy baj van a lánnyal. Richard hamar átlátja, mi történt. Pénzt ajánl Jennek, amivel újra kezdheti Los Angelesben. A lány azonban menni akar. Amikor megfenyegeti a férfit, hogy szól a feleségének, látja is, hogy messzire ment. Menekülni kezd. A férfiak rohannak utána. Richard azt mondja neki, amit hallani akar, de aztán lelöki a szakadékba. A lányt felnyársalja egy korhadt farönk.

Míg lemennek a testért, magához tér és menekülőre fogja. Nem hagyhatják megszökni, üldözni kezdik. Dimitri útvonala esik a lányéba, aki a férfira támad, és sikerül győznie. Már fegyverrel menekülhet, és ellátja a sebét is.

A következő célpontja Stan, aki autóval járja a hegyeket. Rálő, és fegyverrel kezdik el kergetni egymást. Jen 4_15.jpgvégez a férfival, és a kocsiban megszólal a wakie-takie. Richard kérdezi, mi a helyzet. Amikor hallja, hogy már csak ő maradt életben, visszaindul a házhoz. Azonnal hívja a helikopterét, menne haza.

Jen azonban a nyomában van. Súlyosan megsebesíti Richardot, akit gyomron lő. Richard azonban nem adja fel, ő is fegyvert ragad, és kergetőzni kezdenek egymással a házban. Rengeteg vért veszít, celofánba csavarja magát, és egy folyosón kerülnek szemtől szembe.

5_15.jpgRichard megragadja a lányt, a torkát szorongatja. Közli vele, kár volt azt hinnie, hogy győzhet ellene. Esélye sem volt. Jennifernek erre visszatér az ereje, és sikerül a férfi sebébe mélyesztenie a körmeit, aki erre elengedi. Jen a földön megszerzi a puskát, és most valóban végez a férfival.

Kimegy a teraszra, ahol látja, hogy közeledik a helikopter.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5714664057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása