Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. április 19. - BBerni86

Cím: Ad Astra

Készítők: Brad Pitt megint aktivizálta magát, és itt ő az abszolút főszereplő. (A Tarantino filmben azért bőven van, akivel osztozhat a rivaldafényen.) Az apját Tommy Lee Jones játssza, szintén olyan színész, aki jól szokott szerepet választani.ad_astra.jpg

Műfaj: sci-fi, talán kicsit kaland is.

Cselekmény: Clifford McBride űrhajós volt, aki kockázatos küldetésre indult. 20 éve indult a Neptunusz felderítésére. Felnőtt, katonai mérnök fia eredhet a nyomába, és derítheti fel az apjával történteket, amikor a bolygón intelligens tevékenység bizonyítékát lelik meg.

Várható megjelenés: 2019. május – hamarosan.

Miért várós?

  • Brad Pitt.
  • Kevés sci-fi kelti fel az érdeklődésem, de ez érdekel. Bízom benne, hogy a tudományos részen túl kalandfilmes elemeket is kapunk. (A Mentőexpedíció lebeg a szemem előtt.)
  • Jó jel, hogy a Disney lesz a terjesztő – vagyis a látványvilágra nem lesz panasz. A Disney a gyengébb filmjeit is látványosra faragja.
  • James Gray, a rendező hasonlította már A sötétség mélyénhez, Conradtól. Csak ez az űrbe vezet – érdekesen hangzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1214756633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása