Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. április 21. - BBerni86

A kis Natalie álomélete a Micsoda nő – amíg az anyja nem szembesíti a valósággal. Az ilyen románc csak az olyan nőknek adatik meg, mint Julia Roberts. Aki gyönyörű, milliódolláros mosollyal. Ők viszont átlagosak, vagy még azok se. Nekik annak kell örülni, ha a zöld kártyáért egy bevándorló hajlandó kezdeni velük.

A felnőtt Natalie ennek szellemében éli kiábrándult életét. Mindenki őt találja meg a kívánságaival, miközben még a kutyája is semmibe veszi őt. Most a főnökeinek akarja megmutatni a tervezési ötletét, helyette hozhat nekik kávét. Barátja, Whitney és Josh igyekszenek erőt önteni belé.

Másnap a metróban egy férfi a táskáját akarja. Natalie nem adja, vissza is szerzi, diadalmasan távozna, amikor szó szerint nagyot koppan. Nekiment egy oszlopnak, és elájul.

Kórházban ébred, egy saját szobában és felettébb jóképű doktor vizsgálja, aki még udvarol is neki. Natalie 1_17.jpgmenekülne innen, de semmi nem stimmel. A város virágillatban úszik, a környék gyönyörű lett, és egyenesen szexi főnöke, Blake viszi haza. Aki még a számát is megadja, igaz, rózsaszirmokra írva. Otthon egy sokkal nagyobb, remekül berendezett lakás, álomruhák és cipők fogadják egy jól nevelt kutyával. A munkában Whitney dögös nő lett, de már ellenségként néz rá. Josh tűnik csak a réginek, akivel ki is mennek sétálni. Josh megment egy fuldokló nőt, aki az ablakából látható poszteren szereplő szupermodell. Nyomul a srácra, elmennek inni valamit, míg 2_29.jpgNatalie egyedül marad.

Kénytelen rádöbbenni, egy romkom fogságába esett.

Haza akar jutni, de nem tudja hogyan. A rabló nem akarja megint kirabolni, így arra gondol, megoldja maga és kiugrik a metró elé. Visszarántják, és Csini felügyelő viszi be az őrsre. Egy hívás jár neki, de csak Blake rózsaszirmai vannak nála. Feldobja őket, a földre zuhanva ott a telefonszám a szirmok során, Blake érkezik is. A lány arra gondol, ha összehozza a szerelmi szálat, kijut innen, így elfogadja Blake vacsora meghívását.

Jól sikerül, romantikus csókkal és lenne folytatás is. Csak éppen az nincs, mert ez egy korhatáros romantikus komédia. Amint Natalie többet akarna, ugrik a film. Frusztrált is emiatt, de nem ez lesz a legnagyobb baja. 3_31.jpgÖsszefutnak Josh-sal és Isabellával. Natalie eleinte csak poénkodik azon, hogy egy Isabelle – Blake és Natalie – Josh felállás jobb lenne, de aztán rádöbben, tényleg ezt akarja. Josh az, akit szeret. Mielőtt bevallaná, Josh és Isabella bejelentik az eljegyzésüket.

Másnap arra ébred, hogy Blake az ő ötletét a sajátjaként akarja eladni az apjának. Szakít vele, és rohan megakadályozni az esküvőt. Közben újabb felismerés éri: magát kellett megszeretnie, és végre sikerült! Ellopja a friss párra váró sportkocsit, és pillanatok alatt balesetet is szenved vele. Beveri a fejét.

A kórházban ébred, de már a saját életében. Kómában volt 18 órát, most felébredt. A munkahelyén előadja az ötletét, meghallgatják, számításba veszik végre. Képes lesz visszautasítani a többiek rásózott kéréseit. Az is kiderül, Josh nem a modell képét bámulta az ablakban. Natalie alakja tükröződött ott vissza, őt nézte. Natalie meg is ragadja az alkalmat, hogy most megszerezze a srácot, akit ő is szeret.4.jpeg

A végén mindenki az utcán dalol és táncol.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4414769990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása