Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Sport vol.4.

2019. szeptember 17. - BBerni86

f5_18.jpg5: A Tűz óceánja – Frank Hopkins megfáradt amerikai, aki túl sok borzalmat látott a háborúban. A megélhetését lovas rendezvényekből, versenyekből fedezi. Most lehetősége nyílik a Tűz óceánján részt venni, egy nagyszabású afrikai versenyen. Ám nem csak a gyilkos időjárással és a vetélytársakkal kell küzdenie, belekeveredik állami ügyekbe is.f4_19.jpg

4: Én, Tonya – Tonya Harding kiskorától kivételes korcsolya tehetség. Proli és közönséges anyja mindent meg is tesz, hogy bajnokot faragjon a lányából. Tonya azonban rosszul választ férjet, a karrierjét pedig akadályozza származása, ami a zsűri szemét csípi. Tonya azonban nyerni akar, ha ehhez el is kell töretnie a legnagyobb vetélytársa lábát.

f3_19.jpg3: Mélyütés – Billy Hope bajnok volt, a boksz egyik állócsillaga. Mellette szerelmes férj és egy helyes lány édesapja. Amikor egy tragikus estén elveszti a feleségét, Billy összeomlik. Mindent elveszít: karriert, vagyont, a lányát. De eljut arra a pontra, ahonnan már nincs lejjebb. Ahol feláll, küzd, és nem csak a bajnoki címét, de a lányát f2_18.jpgis vissza akarja kapni.

2: A nagy csapat – elhunyt férjétől az egykori showgirl örököl egy baseball csapatot. Mivel utálja a várost, költözni akar, de ehhez meg kell felelnie a záradéknak. A meccsek látogatottságát nagyon le kell vinni. Így a legproblémásabb, szerencsétlen játékosokból verbuvál csapatot. Amikor mégis nyerni kezdenek, szabotálni f1_14.jpgkezdi őket, de a csapat csak azért is nyerni akar már.

1: Emlékezz a Titánokra! – 1971, egy középiskolában a football csapat vezető edzőjének egy színes férfit választanak. Ő mindenkit kiakaszt, amikor a hagyományokkal szembe menve egy etnikailag vegyes csapatot állít össze. Küzdenek kívül és belül a rasszizmussal, de a kemény munka lassan igazi csapatot farag belőlük. Többé nem feketék és fehérek, hanem Titánok. Akiket a bajnokságban mindenki le akar gyűrni, ők azonban nem adják fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6815109552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása