Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. november 24. - BBerni86
  • Amerikai állatok

f1_24.jpgA betörés félresikerül, menekülés közben a könyvet is leejtik, így üres kézzel menekülnek. Az autóban derül ki, két könyv maradt csak náluk, amit a táskáikba dobtak bele. Igyekeznek egy aukciós háznál megnézetni a könyveket és igazolást szerezni, de a szakértő nincs bent. Meggondolatlanul az igazi, valódi személyükhöz tartozó e-mail címet és telefonszámot adnak meg. A rendőrség rajtuk is üt, a könyvek visszakerülnek a könyvtárba, a fiuk meg a börtönbe.

  • Édesem

Jenn és Lucas menekülnek a csónakkal, már csak ők vannak életben. A lány vérnyomokat fedez fel a f2_28.jpgműanyagon, de mire rákérdezhetne, felbukkan a szörny. Feltépi a csónak alját – a páros a jelzőpisztollyal lő rá és készteti visszavonulásra. A másik oldalon azonban felnyúl, és lerántja a lányt. Jenn kiszabadul, egy nála maradt késsel szurkálja meg a lényt. Felúszás közben látja, hogy Lucas egy bottal merül le, hogy segítsen neki. A szörny azonban elkapja, és lehúzza magával a tengerfenéken levő lyukba. Jenn visszakerül a szigetre, ahol csapdákat épít, és este levadássza a lényt.

  • A csörgőkígyó

f3_28.jpgKatrina az egyik üzletbe figyel fel egy párra. A nőt láthatóan bántalmazza a párja. Pisztolyt vesz, és belopódzik hozzájuk. Amikor Billy megint erőszakos lenne, előjön és fegyverrel tartja sakkban a férfit. Végül le is lövi a lányáért cserébe.

Clara teljesen jól van, mennek el a városból. Az út mentén látják Billy gyalogló alakját – akiről Katrina tudja, hogy csak szellem lehet, mert a férfit agyonlőtte, de a kislánya ezt nem tudja.

  • Dominó

Christian és Alex elkapják Tarzit, aki éppen a CIA megbízást fejezte be, és kapta el a terrorista vezért. Martin f4_27.jpgügynök megakadályozza Tarzi letartóztatását, ahhoz túl fontos a CIA ügyeiben. Alex kifelé menet hirtelen megfordul, és végez a szerelme gyilkosával: agyonlövi Tarzit. Martin ügynök azon kesereg, milyen kárt okozott ezzel a terror elleni harcban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6315320664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása