Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Horror

2020. május 05. - BBerni86

f5_39.jpg5: A gyászoló asszony átka - létezik egy városi legenda. Egy asszonyról, aki vízbe ölte a gyerekeit és azóta is keresi őket. Ha a gyereked meghallja őt, érte is el fog jönni. Egy szociális munkás most a saját bőrén tapasztalhatja, hogy ami családon belüli erőszaknak tűnt, lehet, hogy valami egészen más volt. Valami természetfeletti. Amivel szembe kell néznie, ha a gyerekeit életben akarja tartani.f4_45.jpg

4: Fagyhatár - adott két jó barát, akik minden évben elmennek együtt síelni. Idén azonban a barátnő is velük tart, aminek a felesleges harmadikká váló srác nem is örül. Békülésként este még kimennének egyet siklani, de balszerencséjükre leállítják a felvonót. Ők meg ott ragadnak a fagyban, több f3_48.jpgméter magasan, miközben a farkasok sincsenek messze.

3: Brightburn - milyen lett volna, ha Superman nem a jóra, hanem a gonoszra hajlamos? Brandon történetéből kiderül. Ahogy a kis Kent, ő is a Földre érkezett és lett egy szerető nevelőcsaládja. Csak éppen, ahogy az erői elkezdenek előtörni, ő azokat nem jó célra használja. A nevelő anyja sokáig hinni akar benne, és megmenteni, f2_49.jpgde egy ponton már ő sem élhet tovább tagadásban.

2: Halloween - Laurie túlélte ugyan a testvére mészárlásait, de az élete soha nem lett a régi. Nem tudott megmaradni egy kapcsolatban sem, készült a bosszúra. Az unokája az egyetlen, f1_47.jpgaki még kitart az asszony mellett. Amikor a kedves, gyilkos rokon Halloween előtt meg tud szökni, és újra indul a rémálom, hirtelen felértékelődik Laurie túlélési tudása.

1: Kedvencek temetője - Stephen King történetei újra és újra beveszik a mozivásznat is. Ebben a történetben egy család kénytelen szembenézni a veszteséggel: a lányuk egy gázolásban meghal. Az apa azonban ismer egy helyet, ahonnan visszatérnek a holtak. Megváltozva, de egyes dolgokban hasonlóan. A saját bőrén tanulja meg, hogy a holtakat el kell engedni, vagy fizetni kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1015660964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása