Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Michael J. Fox

2020. július 07. - BBerni86

f5_48.jpg5: The Good Wife – nem ő a főszereplő, de az egyik jellegzetes mellékszereplő igen, és manapság nem sok mindenben tűnik fel, így duplán is megbecsüljük az alakját. A történet egy háziasszonyról szól, aki férje bukása után visszatér a szakmába, mint ügyvéd. A tárgyalótermekben sokféle ügyvéddel kell megküzdenie. Az egyik Canning, aki a betegségét is arra használja, hogy a maga oldalára állítsa a bírót és az esküdteket. (Az utódsorozatban is rendszeresen feltűnik.)f4_57.jpg

4: Doc Hollywood – Dr. Benjamin Stone éppen Hollywood felé tart, ahol vár rá az arany élet. Sikerre, vagyonra szomjazik a fiatal orvos. Az úton azonban egy kisvárosban némi kárt okoz, és a helyiek azt találják ki, nem fizetni fog, hanem ledolgozni a büntetést. Befogják háziorvosnak, és ő lassan ráébred, mi teszi igazán boldoggá. Lehet, hogy nem a pénz és a siker? Egy helyi f3_61.jpgszépség is segít a döntésben.

3: Szenzációs recepciós – Doug még csak recepciós, de megvan az álma a saját vállalatához. Ehhez befektetőkre van szüksége, és az egyik befolyásos vendégüknek mindent el is intéz, hogy benne támogatóra leljen. Akkor azonban valami megtörik benne, amikor rádöbben, a férfi szeretője Andy, a nő, akibe ő is szerelmes. Át kell gondolnia, milyen embernek segít, milyen ember akar lenni, és más utakat keresnie.f2_63.jpg

2: Vissza a jövőbe – talán a legismertebb filmje. Egy klasszikus, amihez még nem mertek hozzányúlni, de attól tartok, már közeledik a remake ideje. A hős Marty, egy átlag középiskolás srác, akinek van egy őrült tudós haverja. A doki feltalálja az időgépet, és mire Marty észbe kap, már a szülei kamaszkorában ténfereg, és okoz bajt. Anyja ugyanis belé, és nem az apjába szeret bele. Ha nem hozza helyre f1-1_4.jpghamar, a jövő törlődik, és ő meg sem születik. A folytatásban járnak hőseink a jövőben és a vadnyugaton is.

1: Törjön ki a frász! – Peter Jackson neve összeforrt Középföldével és a hobbitokkal, pedig nem egyfilmes rendezőről van szó. Foxszal hozta tető alá ezt a korrekt horror komédiát, melyben Frank küszködik a szellemvilággal. Felesége halálos balesete után hősünk látni kezdi a f1-2_7.jpgszellemeket, és rádöbben, hogy egy szellem sorozatgyilkos szedi áldozatait. Lehet sejteni, mennyire hisznek neki. Míg nem jön Lucy, aki elvesztette a férjét és ad neki egy esélyt. Ketten erednek a gyilkos nyomába, és közben még egymásra is találnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr215986508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása