Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. július 12. - BBerni86

- Mint egy főnök

Mia és Mel összevesznek azon, hogy Mel mennyire kiszolgálná Claire igényeit. Feloszlanak. Azon azonban f1_59.jpgfelhúzzák magukat, amikor Claire lenyúlná a sikertermékük ötletét és átadná a másik csapatnak. Kibékülnek, a csapat megint összeáll.

Kitalálnak egy dupla sminkdobozt, barátnőknek. Bevonulnak Claire sajtótájékoztatójára, és be is mutatják. Majd közlik, új céget alapítottak, Claire kifizetheti a fele részben birtokolt céget, az övé lehet.

1 év múlva sikeres üzletasszonyok, akik kezdenek Európában is terjeszkedni.

- Swiss Army Man

Hank visszasétál a civilizációba, Manny Sarah házához vezette el. Ott derül ki, ez mindig is plátói érzelem volt. A f2_64.jpgnőnek családja van. Segítséget hívna a férfinak, aki bekattan, amikor Manny tetemét el akarják vinni. Neki az nem csak egy hulla. Elrohan vele, és az emberek meglátják, milyen otthona volt az utóbbi hónapokban. Látszik rajtuk, hogy fejben már a diliházat hívják.

Hank vízre teszi Mannyt, elköszönnek, és mindenki döbbenten nézi, ahogy f3_62.jpgManny fingani kezd, azzal hajtva magát eltűnik az óceánon egy mosoly kíséretében.

- Polaroid

A gépről kiderül, hogy egy pedofil apáé volt, aki zaklatta a  lányát. Amikor lebukott, öngyilkos lett, a géppel a kezében. Úgy bánnak el vele, mint egy fotóval tennék. A melegbe nem tud utánuk menni, és lefotózzák. A képet égetik el, vele a szellemet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1415996616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása