Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Néma csönd

2021. április 04. - BBerni86

A magányos Timo az egyetemen tanult, és egyetlen barátra sikerült csak szert tennie. A ház, ahol lakott, ott volt egy f3_112.jpggondnok, aki szóba állt vele és kedves volt vele. Bár Timo nem nagyon tudott mit kezdeni a férfi hobbijával: szerette a medencénél fürdő kislányokat nézni az udvaron, és gyerekpornót is mutatott Timónak.

Az egyik kislányt el is kapta, és Timót kérte fel sofőrnek. A határban erőszakolta meg a kislányt, majd próbált bocsánatot kérni, de a gyerek küzdött. Erre Peer egy kővel verte be a kislány fejét. Timo csak nézte döbbenten. Segített eltüntetni a nyomokat, a kislány testét egy közeli tóba dobták. De Timo nem bírt maradni – elköltözött, új életet kezdett.f1_116.jpg

Hosszú évekkel később a kétgyerekes családapa életét egy híradó kavarja fel. Ugyanott, ugyanúgy egy kislány tűnt el. A feleségének azt hazudva, hogy munkaügyben kell utaznia, visszatér és felveszi a kapcsolatot Peerrel is, aki úgy tesz, mintha nem is teltek volna el évek. Barátkozna vele, de Timo bűntudata túl nagy. A meggyilkolt kislány anyját is felkeresi, majd öngyilkos lesz.

Az édesanya szól róla a rendőröknek, és a házába kiszállva rá tudnak verni mindent. Az ő nyomai voltak a kidobott fülhallgatón. A gépén vannak terhelő fotók. Mivel öngyilkos f2_117.jpglett, védekezni sem tud már. Ráverik a mostani esetet is.

Az egyik nyomozó, a felesége halálát gyászoló Davidnek nem áll össze a történet. Ő a fejhallgató elhelyezéséből, amit az egyetlen tanú mondott, kirakja, hogy két tettes volt. Még azt is kisakkozza, miért kellett megint ölni. A tettestárs akarta Timót visszacsalni az életébe. Kéri, folytassák a nyomozást – még egy tettes van. De nem hallgatnak rá, le akarják zárni az ügyet. Peer mindent megúszik, megint – noha mindkétszer ő ölt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1016489976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása