Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Fájó halálok a vásznon

2021. július 06. - BBerni86

f5_2.png5: Mielőtt megismertelek – Will egy balesetben lebénult, és a család ápolót keres mellé. Lou kapja az állást, és az életvidám lány a férfi halottnak hitt szívét is feléleszti. Kalandjaik vannak, egymásba szeretnek, de ez sem lehet elég. Will túl sokat vesztett, és így nem akar élni, még a nőért sem. Svájcba utazik, hogy eutanáziát végeztessen.

4: Henry könyve – Henry volt a gyermek, amelyről minden szülő álmodik. Gondoskodó, kedves, szerető szívű.f4_118.jpg Nem mellesleg koraérett zseni is, aki kézben tartotta a család életét is. Ám egy halálos betegség ellen nem lehet mit tenni – a fiú pedig utolsó tetteként kidolgoz egy tervet, mellyel a szomszéd lányt igyekszik megmenteni az anyja segítségével a síron túlról.

f3_133.jpg3: Éhezők viadala 3. – Finnick Odair volt az Éhezők viadalának legmegnyerőbb nyertese. Nagydumás, jóképű, magabiztos. A felszín alatt azonban komoly sebeket rejtett, és szabadságra vágyott. A felkelők oldalára állt, és végig kitartott Katniss mellett. A lány őrült tervét is követte, közben az életét is adta a célért, noha frissen nősült férj és leendő apa volt.

2: A hazafi – Gabriel elsőszülött fiú volt, az apja büszkesége. Hitt a szabadságban, csatlakozott a függetlenségértf2_137.jpg harcolókhoz, és az apja is követte. Szerelmes lett egy gyerekkori barátba, elnyerte a kezét és boldog férj lett. Az imádott nő meggyilkolása után azonban kereste a halált, és a nő halálért felelős tiszt a fiút is sírba tette.

1: A jövő kezdete – Trevor kapott egy iskolai feladatot. Ki kellett dolgozni egy tervet, mellyel jobbá lehetne tenni a világot. A gyerek kitalálja, hogy az embereknek kell segíteni, de tényleg nagy dologban, amit másként nem tenne meg semmi. Cserébe kérni kell, hogy majd a megmentett is segítsen három embernek. Trevor nem elégszik meg az elmélettel, bizonyítani is akarja. A harmadik tett azonban végzetesnek bizonyul: Trevor egy bántalmazott osztálytársa segítségére siet, és ő kapja a halálos döfést.f1_137.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4016613884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása