Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. szeptember 17. - BBerni86

Cím: Spencer

Készítők: Jackie után egy újabb ikonikus női alakról készített filmet Pablo Larrain. Steven Knight írta a forgatókönyvet, és Kristen Stewart lett lady D. Ugyan némileg tartok tőle, hogy pont ő kapta a szerepet, de állítólag mit_7.pngélete alakítása lett és Oscar-esélyes vele. Nem ő az egyetlen ismert név a stábban: Sally Hawkins, Timothy Spall is fontos szerepet kaptak, többek között.

Műfaj: dráma, életrajzi

Cselekmény: Diana Spencer, a szívek királynője. Egy szép asszony, akiért egy világ rajongott, míg a házassága a színfalak mögött lassan pokollá változott.

Ha minden igaz, a film arra fókuszál, hogy lett Diana egy ördögi kör rabja. Hogyan lettek étkezési zavarai, hogyan vált egyre lehetetlenebbé a házasság látszatának fenntartása. Egy családi esemény, egy kirobbanni készülő botrány.

Várható megjelenés: Velencében már bemutatták a fesztiválon, mozikba novemberbe kerül. Meglepően jók a kritikái, szerették ezt a filmet. Na, majd kiderül…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8116691492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása