Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Popsztárból filmcsillag

2021. október 26. - BBerni86

f1_163.jpgLady Gaga extravagáns külsejével hívta fel magára a figyelmet, majd ontani kezdte magából a slágereket is. Talán nem véletlen, hogy az AHS is egy extrém vámpír szerepet kínált neki. Majd, jött a Csillag születik legújabb verziója, amelyben Gaga a lányt alakította, akire a problémás sztár felfigyel, egymásba szeretnek és a lány csillaga nagyon magasra ível. Eddig ez volt a legnagyobb filmes dobása, Oscarra jelölték érte. Meglátjuk, hogy teljesít majd a Gucci-ház és benne Gaga.

Rihanna is a pop szakmából érkezett, de ő negyed annyit sem tud felmutatni. Mellékszerepek jutottak nekif2_161.jpg különféle blockbuster mozikban, amelyek közül nem egy bukás is lett. A Csatahajó és benne a katonalány Rihanna is ilyen. Talán az Ocean’s 8 volt a legjobb filmje, de ebben sem ő volt a főszereplő. A nyolcas tagja, de az egyik felejthetőbb. A film f3_157.jpgkülönben Danny Ocean húgának egy átverését mutatja be.

N’Sync, majd szólókarrier. Justin Timberlake megcsinálta, ami kevés fiúbanda énekesnek sikerült. De nem érte be ezzel, miközben toplistás dalai voltak, filmezéssel is próbálkozott. Egész sikeresen, én bírom is több filmjét. A legjobb talán a Barátság extrákkal, melyben az új városba költözött fiatal a fejvadászával kezd viszonyba, de bekavarnak az érzelmek. A kedvencem viszont a Lopott idő, mely egy olyan disztópiát mutat be, melyben az idő a pénz. Hősünk mélyről jön és szembesül vele, milyen a gazdagok világa.

David Bowie ikonikus előadó volt, és egy-egy filmben is feltűnt. A számomra legemlékezetesebb a koboldokf4_140.jpg királya, aki a fiatal Jennifer Connelly-t ijesztgette a Fantasztikus labirintusban. Nehéz őt a rossznak látni benne, amikor olyan remekül énekel még az elrabolt gyereknek is…

f5_117.jpgVégül, de nem utolsó sorban, azért egy fordított példát is ide fogok írni. Amikor a színész kezdett el énekelni és lett rocksztár is. Jared Leto a tökéletes példa. Tinifilmes kezdés, elment művész- és komoly filmek irányába, Oscar-díjat szerzett. Közben meg rockzenekara volt, és a slágerlistákra is betört. Ő is benne lesz a már emlegetett Gucci-házban, de emlékezzünk itt meg a Mielőtt meghaltam című filmről. Egy transzvesztita fiatalembert játszott, akit lassan elvitt az AIDS. Nem csak a nagy testi átalakulás, a színészi erő is megvolt.

És sokakat lehetne még ide hozni: Christina, Britney, Madonna, Cher és még sorolhatnám. Lehet, írok még egy listát.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9816736266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása