Minden napra egy film

Minden napra egy film

Animal Control - kaszáljam vagy se?

2023. március 26. - BBerni86

A helyzet az, hogy az állatos téma ellenére ez csak munkahelyi komédia. Kb. mint a Brooklyn Nine-Nine, csak itt nem rendőrök, hanem állatrendészek/sintérek (? - nem tudom, mi a magyar megfelelő) a főszereplők.

Már az első 6 rész közben több hangsúlyt kapott a szerelmi téma és a baráti társaságok, mint a munkájuk. Volt már egyéjszakás kaland, de epekedő főnök is az új srác felé. 6 rész alatt jutottunk oda, hogy már most elcsépelt és ismerős az egész.

Az állatok mentik a menthetőt, mert vannak nem szokványosan is. Az, hogy egy elkóborolt mosómedvét elkapnak, átlagos. Amerikában kb. úgy garázdálkodnak, mint nálunk vidéken a rókák. De itt van jakuzzira rájáró medve vagy ellő láma is.

Ismert név Joel McHale-é benne, neki már több sikeres komédiája is volt. Bevallom, én itt láttam először. Mástól hallottam, hogy kb. azt hozza itt is, amit másban, de nekem ennyi nem elég, hogy nézzem a sorozatot.

agyis: helyes állatok, kretén karakterek, erőltetett és fárasztó poénok. Ha valamiért maradok, esetleg még 1 részt hagyok magamnak, hogy eldöntsem, nézem-e, az az állatok miatt lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7718081178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása