Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Horror Park

2019. március 10. - BBerni86

Egy lány merészkedik be a Horror Parkba. Egy maszkos üldözni kezdi, és végez vele a vidámpark díszletei között. Összekaszabolt testét a többi holttest mellé dobja, majd távozik.

3 évvel később a lány története már helyi legenda, ami csak népszerűbbé teszi az ijesztős témájú vidámparkot, a Horror Parkot. Ide készül egy hatfős társaság is: Natalie az egyetemről jött haza, és találkozik a középiskolás 2_17.jpglegjobb barátnőjével, aki szervezi a parklátogatást. Jön az új szobatársa a barátjával, a saját szerelme, és Gavin, aki rég tetszik a lánynak, és akivel itt végre össze akarják hozni a többiek.

A kaland jól indul, a csapat élvezi az ijesztő labirintusokat, és a beleegyezést is aláírják, hogy őket megérinthetik a rémeknek beöltözött munkások az ijesztés céljából.

Egy lány rohan el mellettük az egyik labirintusban, próbál elrejtőzni. Egy ijesztő, késes alak követi, aki elég ijesztően bámulja őket. Így inkább megmutatják neki, hova bújt az áldozata. Ő előhúzza a lányt, lefogja, és elkezdi megkéselni. A srácok csak színháznak hiszik, de így se bírják 1_9.jpgvégignézni. Egyedül Natalie marad végig, amiért a maszkos ki is szúrja őt magának.

A csapat azt veszi észre, bármerre mennek, a maszkos Natalie nyomában van. Eleinte játéknak hiszik, azért szálltak rá, mert látják, hogy ez megijeszti. Csak Natalie egyre paranoiásabb, de eleinte nem hisznek neki. Míg a maszkos tényleg nincs ott mindenhol, és pl. a fotógépből is kilopja Gavin és Natalie közös képeit.

Próbálnak segítséget is kérni, de a park őrei szerint ez csak a műsor része, nem veszik őket komolyan. Natalie-t leszámítva a többiek sem hiszik, hogy igazán baj lenne.

Gavin lemarad, akar szerezni a lánynak egy plüsst. Talál egyet, de balszerencséjére a maszkos is erre jár, és megöli a fiút.

Közben a csapat szétválik egy labirintusban. Az egyedül maradt Asher a gyilkosba botlik, aki némi dulakodás után végez a fiúval.

Natalie a mosdóban fut vele össze, de neki sikerül még innen elmenekülnie. Viszont, Gavin mobilját látja a maszkosnál, már biztos benne, hogy vadásznak rájuk, és itt az élet a tét. A többieket összeszedve menekülne innen, de Taylor bevállalt egy fellépést, ahol eljátsszák, hogy lefejezik. Natalie leszedné onnan, de ez tényleg csak műsor, így megint nehezen hisznek neki. Közben, a színfalak mögött az igazi gyilkos kerül Taylor közelébe. Igazán kiköti, és lefejezné a géppel. Ám a kés nem elég éles, csak megvágja a lány nyakát, aki menekül előle. Ahogy az 3_18.jpgelején ők, most róla hiszik azt, hogy csak színjátékot játszik, így a tömeg hagyja, hogy megölje a gyilkos.

A megmaradt barátai menekülőre fogják, de csak Natalie és Brooke tudnak előle egy labirintusba elbújni. Ott kergetőznek, megsebesítik, és jön a rendőrség. Akik azonban nem találnak testet a labirintusban, csak némi vért. A lányok egymást próbálják bátorítani, hogy a gyilkosnak vége, már nem vadászhat rájuk, de látszik rajtuk, mennyire félnek.

Közben a férfi hazamegy, elzárja a szekrénybe a maszkot az ellopott fotókkal, majd megy játszani a kislányával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6314670491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása