Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

My Sweet Audrina

2020. szeptember 13. - BBerni86

Audrina nem mehet sehova, a szülei mindentől féltik. Volt egy nővére, az első Audrina, aki a házuk melletti f3_74.jpgerdőben halt meg - nem akarják, hogy vele is ez történjen. Ennek ellenére az apja közben szeánszokra kényszeríti, ahol olyanná kell válnia, mint az első Audrina volt.

Miután Vera, az unokanővére azzal szekálja, hogy őt mindenki bolondnak tartja a környéken, amikor beinteget neki a környékbeli Arden, kimegy hozzá. Kiderül, a Valentin-napi csokit nem is Vera kapta. Arden küldte Audrinának, de persze a lány nem adta át, és azt hazudta, ő kapta.

Mire Audrina hazaér, a szüleinek feltűnt a hiánya. Terhes anyjánál megindult a szülés - sem az asszony, sem a baba nem élik túl. A lányra még jobban figyelnek, ne menjen sehova, ne beszéljen senkivel.

Audrina már fiatal nő, amikor kisírja, hogy az ide költözött zongoristához eljárhasson órákat venni. Vera is menni f1_71.jpgakar. Szerencsére Audrina így Ardennel is újra találkozik, aki építészetet tanul az egyetemen. Titokban felújítják a barátságukat. Vera rájön, és igyekszik közéjük furakodni. Majd úgy intézi, hogy Audrina rajtakapja a zenetanárral, akivel aztán el is szökik, amikor Damian rájön a dolgaira, és üvölt vele.

Damian viselkedése Audrinát is kikészíti - rájön, a nagynénjének is viszonya van a férfival. Vera nem is csak az unokatestvére, a féltestvére is. Neki is Damian az apja. Audrina is elszökik, ő Ardennel.

Fiatal házasokként Damian békejobbot nyújt, hozzá költöznek. Arden újítja fel a házat. Két dolgot leszámítva jól megvannak: Audrina képtelen a szexre, hangokat hall és kiakad, ha Arden próbálkozna. A másik a visszaköltöző Vera, aki most Arden elcsábításán ügyködik.

f2_76.jpgVera ügyködései, Audrina kiakadása után Arden ráveszi Damiant, hogy mondják el az igazat a lánynak. Kiderül, mindig is csak Audrina volt. 9 éves volt, amikor az erdőben sétált és egy csapat fiú megtámadta. Arden próbálta megvédeni, de kicsi volt és egyedül. Lefogták, míg Audrinát megerőszakolták. A lány anyja teljesen kiakadt, és Audrina is sebzett volt. Mikor öngyilkos próbált lenni, az apja elvitte elektrosokk terápiára. Elfelejtette az emlékeit, és beadták neki a történetet a meghalt nővérről. A zaklatott lány a temetőbe rohan ki, a körmével esik neki Audrina sírjának. f4_66.jpgArden jön utána, átöleli, és ez lesz az első este, amit valóban házasokként együtt töltenek.

Egy éjjel Audrina zajt hall, kimegy megnézni. Leesik a lépcsőn, kómában hever. Arden el sem mozdul mellőle. Vera elkábítja őt is, az apjukat is. Kihúzza a lélegeztetőt, és Ardennel akar szexelni, aki magánál sincs. Audrina öklendezni kezd, az apja meghallja, rohan segíteni és kiabál Arden után. Ő magához tér, döbbenten félrelöki a vetkőző Verát, és Audrina felébred. Elmondja, már emlékszik. Vera volt, aki f5_57.jpgaznap az erdőbe küldte. Ő be is vallja, ő uszította rá a fiukat - mert féltékeny volt. Damian az ő apja is, de neki mindig csak Audrina számított.

Vera menekülőre fogja, Damian löki meg. Vera a lépcsőn gurul le, belehal. A temetése után hármasban mennek vissza a birtokra, ahol újra akarják építeni az életük egymással, szeretetben, már titkok nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1216199554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása