Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2018. október 28. - BBerni86

Egy film se volt annyira jó, hogy végigmeséljem, így gyorsan lelövöm a heti poénokat:

- Vissza a gyökerekhez - Valentin visszanyeri az emlékeit, de már látja, mit hagyott hátra is. Még utoljára2475900-7486848-dsc01063.jpg megszívatja az após jelöltjét, aztán hazamegy. A barátnője utána megy, ő tényleg szereti. Együtt maradnak, és vidéken nyitnak egy új stúdiót, de ezúttal kényelmes és divatos holmikat terveznek, miközben közel vannak a családhoz is.

- Látlak - a végére kiderül, hogy nem a szellem akarja bántani a lányt. Nem ő ölt meg a barátnőjét sem. Bittner professzor is részt vett a kísérletekben, és az ő lánya is akkor halt meg. Ugyanakkor volt a születésnapja, mint az asszisztens fiú barátnőjének. Ő ölte meg a lányt, és kente a fiúra, akivel szintén ő végzett. És most ő van a lány nyomában, hiszen Roni születésnapja is azon a napon van, amikor a lányáé és a halott lányé. Először Kirk-öt kapja el, aki rájött, hogy ő áll az események mögött. Leütötte a srácot és elásta a kertben. Majd Roni után indult. A lánynak még időben leesik, hogy bezárta magát egy óvóhelyre a gyilkossal, menekülni 58bd1d_gpegxa_4gvi_q4_dw.jpgpróbál.

A tó beszakad alattuk a szabadban. Bittner lehúzná a lányt, megfújtaná, de az általa megölt pár szelleme Roninak segít. Míg a fiú kihúzza a felszínre Ronit, a lány a mélybe húzza Bittnert. Roni megköszöni, a fiú szelleme eltűnik. A lány próbál kimászni a fagyos tóból, de mindig visszacsúszik. Már az emlékei kezdenek pörögni előtte: az apja, majd Kirk és a kevés együtt töltött idejük. Majd lassan csúszni kezd vissza a tóba.

Kirk megragadja, és kihúzza. Összebújnak. A fiú elmeséli, hogy végre megtalálta az apja szelleme. Ő ásta ki, miután Bittner végezni akart vele, A páros együtt távozik.

Bittner szelleme távolról figyeli őket.

- Zéró páciens - a fertőzöttek betörnek a laborba, és Morgan életét akarják elvenni. Az ő vére lehetne a gyógyír192157_1537348218_4417.jpg ellenük. Morgan a doktornővel és a vérétől normálisabb nejével menekül. A felesége a vég előtt hátramarad fenntartani a fertőzötteket - Morgan nem akarja itthagyni, de a neje erre a doktornőre mutat, aki terhes. Neki is egyértelmű, hogy Gina Morgan gyerekét várja. A babát kell megmenteni! Gina és Morgan kijutnak, motoron menekülnek, míg Morgan arról narrál, hogy már a gyerek miatt is meg kell találni a gyógymódot.

- Hívatlanok 2 - először az anyát szúrják le, míg a lányát kimenti a 422.jpgházból. A fiával menekülő apa egy karambol után a kocsiba ragad. Míg a srác segítségért rohan, az apját agyonszúrják. Luke be is kattan, megkeresi a húgát, közben végez az egyik támadóval. De a húga is sérült, elrejti, amíg egyedül próbál segítséget szerezni. Dulakodik egy másik maszkossal, beesnek egy medencébe, és Luke meg lesz késelve. Lassan vérzik el e medencében. Az utána merészkedő húga húzza ki, és most ő indul el segítségért. Közben a maradék két gyilkos üldözi. Az egyiket agyonlövi a helyszínre érkező és legyilkolt rendőr puskájával, a másik egy autós üldözésben marad alul. Záróképen látjuk, ahogy Kinsey Luke betegágya mellett ül a kórházban, aki jó pár gépre rá van kötve.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9914327871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása