Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. március 08. - BBerni86

Charlotte anyja hosszas betegeskedés után meghal. A nő közben a tévében látja, hogy Anton, a Bachoff Akadémia 1_72.jpgfeje Ázsiában tart válogatót a tehetséges zenész gyermekek között. A helyszínre utazik, ahol mindenki kedvesen fogadja. Anton még a zsűribe is beülteti, ahol az akadémia jelenlegi sztárja, Lizzie elnököl, akinek Charlotte volt az egyik példaképe.

A koncert utána a két nő együtt marad, együtt töltik az éjszakát és Charlotte elmegy kirándulni is a nővel. Lizzie azonban egyre rosszabbul van. Lázas, hallucinál, hányik. A buszról le is rakják őket a semmi közepén. Charlotte sugallatára Lizzie már bogarakat érez magában. A kezében látja őket mászni. Charlotte ad neki egy bárdot, Lizzie levágja vele a saját kezét. Charlotte elköti a csonkot, majd magára hagyja.2_1.png

A hazatérő Lizzie már nem maradhat az Akadémián. Egy kézzel nem tud játszani. Tanárként nem kell. Kidobják. Lizzie elkeseredésében Charlotte-hoz megy, akit elkábít és bevisz az Akadémiára. Vele veszi meg a helyét. Anton kiöltözteti a nőt, és arra kényszeríti, hogy játsszon előttük. Mint régen: ha nem hibátlan, fizetnie kell érte. Most derül ki, a kiválasztottak játszhattak csak a koncertteremben. Ők kapták meg a hangjegyes tetoválást, ami Charlotte és Lizzie kulcscsontján is ott van. Ha hibáztak, Anton és a két tanáruk is megerőszakolta őket. Ám Anton most nem Charlotte testére pályázik: ha hibázik, az újonnan felvett ösztöndíjas, egy 12-13 év körüli kislány lesz az áldozat.

3_77.jpgCharlotte játszik, a kislányt felengedik a szobájába. Ám a nőt megerőszakolnák, ahogy régen is. Lizzie kezdené a sort, de nem a nőt bántja, a másik két tanárt intézi el és kiszabadítja Charlotte-ot. Amikor elment érte, már belátta, hogy Charlotte igazat mondott neki. Kihasználták, meggyalázták, ideje bosszút állni. A tanárok után Anton feleségét ölik meg, majd elmennek magáért Antonért. Őt nem megölik, hanem megfosztják a végtagjaitól. Majd beültetik a koncertterembe, és különös duettet játszanak neki: más-más kezük sérült. Így az egyik a vonót kezeli, a másik a húrokat pengeti és ketten játszanak egy emberként.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1315510318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.