Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

The current war

2018. július 27. - BBerni86

Úgy tűnik, elhatalmasodik rajtam a Benedict Cumberbatch mánia, mert a múlt hét után most is egy olyan filmet the_current.jpgtaláltam ide, a várósak listájára, amiben övé a főszerep.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a film tavalyi, vagyiy 2017-es, de nálunk egyelőre nem fellelhető, nagy bánatomra.

Miről szól? Egy párbajról, két tudós között. Mindkettő az elektromosságot akarta megszelídíteni, és ezzel gazdaggá, világhírűvé válni. Az egyik neve Thomas Edison volt, a másik George Westinghouse. Gondolom, kitaláljátok, ki nyeri a tudományos versengést. Arról nem is beszélve, hogy oldalvonalról majd feltűnik egy fiatal zseni, aki a Tesla névre hallgat. (Könyvélmények miatt látatlanba is neki drukkolok. A Tökéletes trükkbe is Tesla volt a nem semmi megoldást kiötlő zseni.)

Ha a történet nem lenne elég, érdemes a szereposztásra rápillantani. Edison Cumberbatch volt, ellenfelét Michael Shannon alakítja, és a nevető harmadik Nicholas Hoult, aki már nem egy bombasikerben szerepelt, de valahogy még nem jött össze neki a sztárság. De Katherine Waterston, Tom Holland és Matthew MacFadyen, Tuppence Middleton neve is ismerős lehet a stáblistán.

A trailer alapján jó a látványvilága is.

Én nagyon meg akarom nézni, mikor lehet már nálunk is megnézni?

https://www.youtube.com/watch?v=2FTxKFsWz60

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8914141513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása