Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Bohém rapszódia

2018. augusztus 24. - BBerni86

103.jpgCím: Bohém rapszódia

Készítők: Bryan Singer, a rendező készíti, aki sikeres sorozattá faragta a moziban az X-Ment. A dobost is az X közül hozza, Ben Hardy személyében. Rami Malek a Mr. Robot után szélesvásznon is bizonyíthat, mint Freddie Mercury. Még mellékszerepben akad ismerős, de ők a legnagyobb nevek benne.

Történet: egyszer volt, hol nem volt, egy fiú, aki nagyot álmodott. Egy zenekarról, amely mindent elér a világon. Mintha csak érezte volna, hogy kevés idő jut neki a Földön, megállíthatatlanul száguldott, hogy legenda legyen. Farrokh Bulsara néven született, a világ Freddie Mercuryként ismerte meg. Hogy lett egyikből a másik? Erről szól a film.

Várható megjelenés: 2018 őszén, néhol októberre, máshol novemberre van időzítve.

https://www.youtube.com/watch?v=kUxuY9PUoKs

Miért várós?

  • Malek már bizonyította, hogy nagyon tud játszani, és a trailer alapján ezt a karaktert is levette.
  • A Queen zenéjét szeretem, de a zenekar történetéről szinte semmit nem tudok. De akarok!
  • A zene.

Úgy tűnik, ősszel dübörög majd a zenés film is. A Csillag születik után ez már a második zenés film, ami felkerült a várólistámra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr514193959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása