Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Papillon

2018. szeptember 07. - BBerni86

papillon.pngCím: Papillon - az eredetiből kiindulva magyarul Pillangónak kellene lennie.

Készítők: a két főszereplőt érdemes kiemelni, akik mindketten sorozatokkal lettek ismertek, és most a mozivásznak meghódítására törnek. Charlie Hunnam lett Papillon, Steve McQueen egykori szerepét átvéve. Barátját pedig az a Rami Malek játssza Dustin Hoffman után, akivel már találkoztunk ebben a rovatban a Bohém rapszódia kapcsán. Mindkét színész ígéretes, és engem érdekel is, milyenek lettek együtt.

Történet: Papillon boldogan éli a  maga kis párizsi életét, amikor gyilkosságért letartóztatják. Egy olyan trópusi szigetre kerül kényszermunkára, ahonnan lehetetlenség megszökni. De ő nem adja fel, haza akar menni, kerüljön bármibe is.

Megjelenés: egy hatalmas kérdőjel. Az Államokban már egy éve elérhető, nálunk meg hallani sem lehet róla. Pedig legalább dvd-n kihozhatnák, engem érdekel.

Miért várjuk?

- Erős a szereposztás, az eredeti filmmé is, de szerintem ezé is.

- Igaz történet alapján, vagyis remélhetőleg hiteles, és nem lett nagyon mese.

- Rég volt hasonló film.

- Bejön a zsáner, ez a börtönös-szabadulós.

Drukkoltok velem, hogy mi is láthassuk végre?

https://www.youtube.com/watch?v=13uyO1Wayh8

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7314226413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása