Minden napra egy film

Minden napra egy film

Heti meglepetés

2018. szeptember 16. - BBerni86

landscape-1511356631-a-discovery-of-witches-1.jpgHello! Hétvégére is befutott egy új sorozat, melyet egy regénytrilógia alapján csinálnak, így ha sikeres lesz, alaphangon is 3 évaddal számolhatunk. Nálunk a Boszorkányok elveszett könyve címmel jelent meg, a sorozat az eredeti regény címet követve A Discovery of Witches lett.

A történet szerint adott egy fiatal lány, aki egy rejtélyes könyvre bukkan, ami sokak érdeklődését felkelti Többek közt egy biokémia professzorét is, aki a lány közelébe férkőzik, és hamarosan egymásba is szeretnek. Csak éppen kiderül, hogy a férfi vámpír, a nő meg boszorkány. Jó sokan nem akarják, hogy együtt legyenek és a könyv körül ügyködjenek. Mivel a regény trilógiából magyarul megjelent két kötetet olvastam, annyit elárulhatok előre, hogy szerelem, akció és időutazás is van a sztoriban.

De a szereposztás is csábító.

Én nézem, és majd elmesélem nektek is, hogy tetszett!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5314243379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása