Minden napra egy film

Minden napra egy film

Várható heti megjelenések

2018. október 08. - BBerni86

Mozi:

- A meztelen Juliet - Annie egy mániás rajongó csaja, és egyszer csak ráébred, mennyire nem is igazi ez az egész. Nekem dramedynek tűnik.

- A néma forradalom - német történelmi, melyben pár német gimnazista 1956-ban a magyarok forradalma mellett áll ki, és ezzel nem kis felbolydulást okoznak a középiskolájukban.

- Az a hülye szív - az új német komédia, aminek lesz sírós része is. A 30 éves, ingyenélő fiának feladatot ad orvos apja: vigyáznia kell a 15 éves, halálos beteg páciensére. Ők meg összeállítanak egy listát, mit kellene még átélnie a srácnak a halála előtt.

- Határeset - svpd thriller, melybe egy határellenőrnő egyszerre kezd vonzódni és gyanúsnak tartani egy turistát. A nyomozás aztán a saját sötét múltjával is szembesíti.

- Húzós éjszaka az El Royale-ban - a héten ez a thriller érdekel legjobban. Hét idegen, egy éjszaka, sok titok és veszély.

- Könnyű leckék - magyar film, arról, egy bevándorló lány hogyan illeszkedik be.

- Látlak - tini thriller, szellemekkel. Bella Thorne megint horrorféleségben.

- Operation Finale - erős szerepsoztással egy film arról, hogyan kapták el Eichmann-t.

- Sötét folyosók - regénybe olvastam, úgy kifejezetten tetszett. Ha jól megcsinálták, jófajta tini thriller/horror lehet.

DVD:

- Oceans8

- A sztárok nem Liverpoolban halnak meg

- Gotti

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5214282187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása