Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

Valaki, valami

2018. október 13. - BBerni86

Egyfajta kitalálósdira invitállak most titeket! Pár mondatba, legyen mondjuk a kedvenc számom: 3, elmesélem egy gamef.jpgfilm tartalmát, de a főneveket helyettesítő szóval (valaki, valami) fogom kiírni. Ráismertek a regényekre, és ki tudjátok cserélni ezeket a szavakat? Mivel ez egy nehéz játék, annyi segítséget adok, hogy mindhárom része a jelenlegi mozis kínálatnak.

1: Valaki összebarátkozik valakivel. Amikor valaki eltűnik, valaki a valami valamijébe ered. Rá kell jönnie, sok valamit nem tudott a valakiről.

2: Egy nagyerejű valamit zártak egy valami valamii közé. Mikor elszabadul, egy valaki valamibe menekül. Egy valakit és egy fiatal valakit küldenek a valami valamijére.

3: Egy kiégett valaki különleges valamijű valakire bukkan. Egyengetni kezdi a valamijét, valamivé teszi. Közben rájön, a valaki egyben a nagy valaki.

Megoldás: Tovább!

1: Stephanie összebarátkozik Emilyvel. Amikor Emily eltűnik, Stephanie a rejtély nyomába ered. Rá kell jönnie, sok mindent nem tudott a barátnőjéről. Egy kis szívesség.

2: Egy nagyerejű démont zártak egy zárda falai közé. Mikor elszabadul, egy apáca öngyilkosságba menekül. Egy papot és egy fiatal apácatanulót küldenek az eset kivizsgálására. Az apáca.

3: Egy kiégett zenész különleges hangú lányra bukkan. Egyengetni kezdi a karrierjét, csillaggá teszi. Közben rájön, a lány egyben a nagy Ő. Csillag születik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr414282149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása