Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Kursk

2018. október 19. - BBerni86

mit.jpgCím: Kursk

Készítők: a rendező korábbi filmjei között akad olyan, ami tetszett, de elsősorban a stáblista vonz be. A hajó sorsán vitatkozik majd Colin Firth és Max von Sydow, míg a túlélésért a Lea Seydoux hazavárta Matthias Schoenaerts fog küzdeni. Európai film, látszik is a stáblistán a nemzeti vegyes.

Műfaj: történelmi dráma.

Tartalom: a Kursk tengeralattjáró elsüllyed. Míg a személyzet odalent próbál életben maradni, és elhárítani a folyamatos életveszélyes helyzeteket, a politikai vezetők próbálják kitalálni, mit tegyenek. Az elsüllyedtek szerettei sem adják fel a harcot, ők is harcba szállnak, hogy mentsék ki szeretteiket a hullámsírból.

Várható megjelenés: 2019. január

https://www.youtube.com/watch?v=xExzwSc4_eQ

Miért várós?

  • Tetszetős a stáblista, különösen Firth és Schoenaerts alakítása érdekel.
  • Bár a történelmi a tengeralattjáró nevét ismerem, a történetét nem, és így szórakozva gyűjtök be egy kis modernkori történelmi tényanyagot.
  • Látok rá esélyt, hogy érzelmek és akciók is ötvöződnek a filmben. Bírom a túlélésért küzdő filmeket, itt lesz egy ilyen rész is, miközben politikai játszmázás is lesz, a családi részek pedig behozzák az érzelmeket.
  • Vajon meg tud ríkatni? (Ha Schoenaerts karaktere meghal, lehet.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr614309585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása