Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2018. november 18. - BBerni86

Akkor gyorsan nézzük, minek mivel sikerült véget érnie!

- Bűbáj herceg és a nagy varázslat: Bűbáj Fülöp herceg végigcsinálja a próbákat a magát fiúnak kiadó Lenore sp2_4.jpgsegítségével. Átkelnek a félig kész hídon, túlélik a túlélhetetlent, amikor megszöknek az óriás kannibál asszonyok elől és Fülöp képes lest legyőzni a kőóriást is. Lenore rájön, hogy tetszik neki a herceg, és őt képes lenne szeretni. Levélben találkára hívja, ahol megmondaná neki, ki ő igazán és szerelmet vallana. De Nemezis nem engedheti az átkát megtörni, így kavar sp3_3.jpgkicsit. Mire Lenore a vendéglőbe ér, a lányok már fürtökben lógnak Fülöpön. Lenore sértetten elszalad, a herceg észre sem vette.

Másnap elviszi az út végére, ahol már várja őket  három hercegnő családja. Lenore megkapj a megígért vagyontm elmegy, Fülöp meg ott marad összetörten, hogy válasszon a három lány közül menyasszonyt. De erre Fülöp már fejlődött annyit, hogy ne akarjon hazugságban élni. Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke is kosarat kap.

Hazatérve az apjához elmondja a tervét: ha holnap nem csattan el az igaz szerelem csókja, a királyságban nem sp1_3.jpglesz többé igaz szerelem. Ezt nem hagyhatja, így ki kell őt végezni. Az apja fájó szívvel, de beleegyezik. Fülöp még a kivégzés előtt levelet ír a lányoknak, akik az átok miatt azt hiszik, szerelmesek belé. Egyet felkap ezekből Lenore madara, aki elviszi azt a pénzével unatkozó lánynak, aki rohan megmenteni Fülöpöt.

Nemezis is lecsap, megvívnak. Úgy tűnik, Fülöp holtan esik össze. Lenore megcsókolja, amivel megtöri az átkot és Fülöp is feléled. Eljegyzik hqdefault.jpgegymást.

Majd azt látjuk, hogy Lenore már hercegné, készül a családi portré, az első babát várják. Képeken meg látjuk, milyen életük van együtt, jártak már Egyiptomban is, ami Lenore nagy álma volt.

 - Not another happy ending

Tom és a haverja hiába próbálkoznak, bénák abban, hogy ártsanak a lánynak és szomorúvá tegyék. Amikor mégis sikerülne valamit elérni, Tom visszakozik. Ő már belátja, neki ez Jane-ről, és nem a könyv végéről szól. Mikor felmegy a lányhoz, megszerzi a könyve első fejezetét, megint olyan jól együtt tudnak dolgozni, mint korábban. Megvan a szikra, de mire valamelyikük lépne, hazaér Jane barátja.

Tom az ő adaptációját is olvassa Jane könyvéből. Látja, teljesen átírta a végét. Figyelmezteti, ezért Jane el fogjastanley-weber-and-karen-gillan-in-not-another-happy-ending.jpg hagyni, javítsa ki. Ne kövesse el az ő hibáját! De nem hallhat rá, és Jane valóban szakít is. Majd arra is rájön, hogy Tom mit játszmázott. Vele is szakít.

Kijön a könyv, Jane felolvasást tart. És rájön, kivel és hogyan akar lenni. Nem bírt máshoz aláírni, ő is rájött, hogy neki Tom nem csak a kiadója, több is annál. Most a férfi is itt van, Jane félrevonja, és végre elcsattanhat az első csók is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2214378712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása