Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Durva küllem

2019. február 05. - BBerni86

Vannak színészek, akik nagy átváltozó művészek. Vannak, akik be mernek vállalni egészen durva küllemet is. Belőlük szedtem össze egy csokorral, íme:

5: Nicole Kidman (Így csajozz egy földönkívülivel) - Kidman egy punk zenei fejest játszik, aki küllemében is azonosul5_9.jpg az általa menedzselt bandákhoz. A színésznőtől szokatlan így kinézni, de különben a legújabb filmjében is merész lesz. Itt punk, ott ronda lesz, De mivel egyelőre ez nézhető, így ide punk dívaként írtam fel.

4_8.jpg4: Charlize Theron (A rém) - Wournos talán a legismertebb női sorozatgyilkos. Theron Oscart kapott, amiért és ahogy eljátszotta. A színésznőre rá se lehetett ismerni, de tudjuk, Oscar díjazza, ha csúnyulni is mersz érte. Én már csak azt nem értem, egy ilyen ronda nő hogy állhat prostinak? Tényleg vannak ennyire igénytelen pasik?

3: Neil Patrick Harris (A balszerencse áradása) - ha arra gondolok, hogy az Így jártam anyátokkal évadaiban ő 3_9.jpgvolt a nők örökös bálványa, aztán megnézem, itt mit műveltek a színész küllemével... látszik, mekkora élvezettel játszotta, mi is jól szórakoztunk, de akkor is durva álcái és kinézete volt Olaf grófnak.

2_8.jpg2: Johnny Depp - annyi idióta szerepe és külleme volt már, hogy nem is tudtam egyet kiválasztani. Legszívesebben különdíjat is adnék neki e kategóriában. Jack Sparrow is bírt egy megjelenéssel, de ő azért cool is volt mellette. Majd jött a Bolond Kalapos, és ott volt az indián szerepe is, akinek a nevét se bírtam megjegyezni. Talán Tonto? Hol van már az idő, amikor Ollókezű Edwardként is furcsa, de zseniális is volt Depp?

1: Tom Cruise (Trópusi vihar) - ilyen merész szerepvállalása az óta sem volt a színésznek, és talán több nem is lesz. Nem csak a komikusi vénáját mutatta meg, de sokkolta is a világot, ahogy itt mert kinézni. Kövér, ronda, gonosz, de végtelenül jó paródia is volt. Nem véletlen az Oscar jelölés, amit ugyan nem váltott díjra, de ő az egyik oka, hogy a Trópusi vihar annyira ütős lett.1_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7414608594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása