Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Sport vol.2.

2019. május 21. - BBerni86

f5_12.jpg5: Vágta – adott egy korszak, amikor mindenkinek rosszul megy. Egy gazdasági világválság. De ekkor született egy ló, akinek senki nem adott volna esélyt. Kicsi, rossz a tartása is. Mégis, versenyeztetni kezdik, és legenda születik. Nem talál legyőzőre, és emberek álma lesz egy reménytelen korban, megváltoztatva zsokéja és tulaja életét is.f4_13.jpg

4: Hajsza a győzelemért – Lauda és Hunt, két nagyon más ember, ugyanazzal a szenvedéllyel. Autóversenyzők, és mindketten bajnokok akarnak lenni. Versenyben voltak a pályán, miközben Lauda visszatér egy brutális balesetből.

3: Warrior – Tom és Brandan fivérek, akiket elszakított egymástól f3_13.jpgaz élet. Most mindketten neveznek egy harcművészeti versenyre, és miközben menetelnek a döntő felé, kénytelenek szembenézni a drámákkal az életükben. Az igazi harcot nem a szorítóban, a lelkekben kell megvívni mindkettejüknek.

2: A szív bajnokai – talán szentimentális, de mivel igaz történet az f2_13.jpgalapja, az élet írta ilyenre. Adott egy gazdag, csinos texasi családanya, aki felfigyel egy magányos, nagydarab fekete fiúra. Segíteni akar neki, gyámolítani kezdi, befogadják a családjával. A sport karrierjét is ők indítják el. f1_8.jpgE filmben fociznak is, de mégse azt érzed majd a lényegnek.

1: Vasakarat – Will tanulni akar, az apja is ezt szerette volna neki. De a férfi meghal, a fia és neje árván maradnak, miközben a veszély is fenyeget, hogy mindent elvesztenek. Egy esélyük marad: Will nevez egy gyilkos szánhúzó versenyre. Egy újságíró felfigyel a történetére, és a verseny Hamupipőkéjét faragja a fiúból, aki átküzdi magát akadályról akadályra a célig. Aranyosak a kutyák, szimpatikusak a szereplők – a klasszikus Disney film, amit máig szeretek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9014835636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása