Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. július 14. - BBerni86

- Szegény gazdagok 2.

A család rájön, hogy nem nekik való a mérhetetlen gazdagság és a mások feletti uralkodás. Annyira elszállnak 1_38.jpgtőle, hogy pont azt teszik tönkre, amit legjobban szerettek: a családjuk. Így a teljes összeget elosztják a falu lakói között, maguknak is csak a rájuk jutó részt tartva meg.

A magát családtagnak hazudó lány lelépett volna a bankbetéttel és a család barátjával, de a reptéren még utolérik őket. Kiderül, a pénzváltás miatt csak egy töredék összeget nyúltak le. Az áruló barátot visszafogadják, a szélhámos lány dühösen elrepül.

Zárásul látjuk, hogy létrehozták a saját kifőzdéjüket, és boldogan élnek.

- Szinglik bolygója

Ania komolyabban randizni kezdene az első jelölttel, aki akkor elkésett a randiról. Özvegy, egyedül neveli a kislányát, nekik is komoly kötődésük van a zenéhez. Tomek nem is érti, még maga sem, miért akarja annyira megfúrni a férfit. Követi, lenyomozza, és rájön, hogy a felesége nem is halott. Le akar csapni. Titokban elmegy a nőhöz, majd összeszervezi a szembesítést Ania randijával.

A legromantikusabb percekben belép kamerával Tomek, majd követi a felbőszült nő, aki nekiesik Aniának. Kiderül, 3_47.jpgő nem is a férfi felesége, hanem a húga. Nagy félreértés volt az egész. Azonban senki nem bocsát meg: Aniával szakít a férfi, aki Tomekre mérges. A férfira jó barátja és egyben producere is pipa, ő is faképnél hagyja.

Tomek a cégnél azzal szembesül, a főnökét nem érdekli az igazság. Úgy vágatja a filmet, mintha Ania csaló lenne, és a húg tényleg a feleség lett volna. A férfi ekkor szembesül azzal, mit jelent neki a lány. Hiányzik neki, és nem tenné tönkre, akkor sem, ha a karrierje múlik rajta. Részegre issza magát, és visszasírja magát a barátjához. Együtt lesz egy tervük, mindent jóvátenni.

Kizárják az új operatőrt, és Tomek élőben a szívéből csinál műsort, minden gúny nélkül. Sorra veszi az embereket, akiket kigúnyolt a műsorban a randik miatt. Megmutatja, ugyan nem Ania volt nekik az igazi, de utána a szerelem rájuk talált és most mindenki boldog a hozzá illő nővel. Meghatóan bocsánatot kér mindenért, és a szerelem ereje 2_48.jpgmellett tesz hitet, Mindenkit kér, nála jobban vigyázzanak a szeretteikre, ne úgy járjanak, mint ő, aki nagyon magányos lett.

Ania közben dalt ír az iskolásainak. Betanítja, bevonja a sportosztályt is, akik eddig mindig piszkálták a lányokat. Nagy sikerük lesz az előadáson.

Barátnője mostohalánya rájön, mit tett a családjával. Elválasztotta az apját és a feleségét, de mindenki csak szenved így. Elmondja az igazat, a két felnőtt esélyt kap kibékülni. Így is tesznek. Egyiknek sem volt soha más, egymást szeretik, a lány volt, aki két kamu profillal elhitette velük, hogy a másik neten vadászik szeretőre.

4_39.jpgNeten újra ráír Keserédes Aniára, aki mindig is a legszimpatikusabb volt a netes partnerek között, csak eddig soha nem akart találkozni vele.Már igen, a lány örömmel egyezik bele. Másnap vár a randevú helyén, amikor már ott kellene lennie a férfinak. A téren nyílnak az ablakok, zenekar kezd játszani, majd belovagol egy lovagnak öltözött férfi egyenesen a lány elé. Ania azt hiszi, a tesitanár az. De ahogy nyílik a sisak rostélya, Tomek néz vele farkasszemet. Ania nagyon megsértődik, azt hiszi, a férfi megint csak gúnyolódik vele. Tomek éppen szerelmet vall, amikor a ló megindul, és húzni kezdi az összeeső férfit. Ania rádöbben, ez igaz, és rohan megmenteni a férfit. Amikor végre sikerül, tisztázzák az érzéseik, és nagy tapsvihar közepette megcsókolják végre egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr10014945204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása