Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Diliház

2019. július 16. - BBerni86

f5_15.jpg5: Patient Seven – egy elmegyógyintézetbe új orvos érkezik. Nem érdekli sem a protokoll, sem a szokott módszerek. Ő kutat, és azonnal az intézmény legveszélyesebb betegeit akarja látni és meghallgatni. Sorra készíti ki a betegeket, leplezi le a hazugságokat, míg elérkezik a hetedik beteghez.f4_16.jpg

4: Üveg – három férfi, mindannyian különlegesek és ugyanabba az elmegyógyintézetbe zárják be őket. Egy, akinek van egy személyisége, aki vadállati és elpusztíthatatlan. Egy, aki névtelen hősként, sebezhetetlenül segített az utca embereinek. Egy gonosz zseni. Meg akarják győzni őket, hogy nincs is bennük semmi f3_16.jpgkülönleges. De mi az igazság?

3: A Stonehearst Elmegyógyintézet – új doktor érkezik a Stonehearst intézetbe. Friss diplomásként, lelkesen, forradalmi módszerekkel igyekszik helytállni a munkahelyén. Az egyik beteg, lady Graves különösen felkelti az érdeklődését, akinek szerinte nem is itt van a helye. Nem ő az egyetlen, aki más, mint aminek látszik. Poe novella alapján.f2_15.jpg

2: Viharsziget – két rendőr érkezik a szigetre, ahol egy elmegyógyintézet áll. Eltűnt egy beteg, és közeledik egy nagy vihar. A falak azonban titkokat rejtenek, és lassan a nyomozó mindent meg kell, hogy kérdőjelezzen. Egy összeesküvés folyik itt, amely f1_11.jpgerőteljesebben érinti őt is, mint valaha is képzelte volna. Lehane regényéből remek feldolgozás.

1: AHS: Asylum – több idősíkon elbeszélve, sorozatgyilkosokkal és őrültekkel, áldozatokkal és veszélyes emberekkel. Terrorizált betegek, a falak között megbújó halál, ufók, áldozatra leső gyilkosok. Erős horror elemekben is, tele van emlékezetes alakításokkal és a történet is mesterien összeáll. Mert minden mindennel összefügg, logikusan és vérfagyasztóan. A leszbikus írónő, akit leleplező cikke megelőzéseként zárnak be. A fiatalember, akit elragadtak az űrlények. Illegális kísérletek. Emberi szörnyek. Az AHS egyik, ha nem legjobb évada.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314948198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása