Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. július 21. - BBerni86

Közvetlen célpont

Megindul a szülés, Mateo nem akarja bántani sem a nőt, sem a születendő babát, már készül, hogy bevigye őket a kórházba. Ám a korrupt rendőrök segítette maffia rajtuk üt: Mateo az életét adja, hogy mentse a nőt, akit élve hurcolnak el, és zsarolják vele Pault, hogy szerezze meg nekik a pendrive-ot.

Paul titokban súg a rendőröknek, akik rajtuk is ütnek. Paul itt döbben rá, hogy akiben egész eddig megbízott, 4_40.jpgpiszkos rendőr. Végez a saját csapatával – köztük a szerelmével is –, a gyilkosságot rájuk akarja kenni. Megszökni sikerül, de a bizonyíték a nőnél köt ki. Abe nagyon bepörög, amikor meglátja, hogy megölték az öccsét.

Paul tervét követik. A lövöldözés helyszínén volt egy rejtett kamera, annak a felvétele tisztázná őket. Megszervezik, hogy bejussanak érte, közben Taryn kiszabadítására is van tervük. Míg a rendőrök lecsapnak, Taryn megszüli Paul segítségével a fiukat, Abe pedig átadja a sajtónak a felvételt, ami leleplezi a korrupt rendőröket.

1 évvel később Paul és Taryn a fiuk 1 éves születésnapját ünneplik. Abe is küld jó kívánságot, amire válaszul kap egy képet a tortáról. Jót mosolyog vezetés közben, amikor látja, hogy az öccse után nevezték el a kisfiút.

Bor, örökség, szerelem

Amelia szakítana Paullal, miután a fiú apja komolyan elbeszélget vele. Beadja, hogy ő áll csak a fiú útjába, akinek lehetősége lenne Párizsban tanulni. Paul nem érti, mi volt a baj, de lassan leesik neki, hogy az apja kavart. 5_37.jpgFelmond, és Ameliának is mindent elmesél. Kibékülnek. A felesége hatására az apa is elgondolkozik: nem akarja elveszteni az egyetlen gyerekét. Megbékél a szegényebb sorból származó lánnyal, és a cégben saját teret és döntési jogkört ígér a fiának, aki így kész visszatérni.

Diana kihagyhatatlan állásajánlatot kap. A birtokbeli részét Sethre hagyja, és elutazik. Egyikük se boldog a másik nélkül, hiába kapták meg, amit az elején akartak. Diana az álmai állását, Seth a szőlészetet. Éppen indulna Seth a lány után, amikor Diana visszajön. Mindketten szerelmet vallanak, a lány többet nem megy el innen.

Kedvencek temetője

Ellie végez az anyjával, aki kijelentette, hogy ő már nem a lánya és szembeszállt vele. A kislány kihúzza az anyját 6.pnga temetőbe, eltemeti. Louis későn döbben rá, mit teremtett azzal, hogy visszahozta a lányát. A kisfiát a kocsiba zárja, meghagyja, hogy ne nyissa ki senkinek, és rohan rendbe hozni 7_1.jpga dolgokat. Mire képes lenne végezni a lánnyal, a visszatérő felesége halálra szúrja és ő is a temetőbe kerül.

A végén látjuk, ahogy a már megváltozott három ember a kocsihoz tart, amiben Gage ül. Louis odahajol, és a kisfiú kinyitja az ajtót az apjának.

Szabadúszók

A csapat megnyeri a világbajnokságot, és rendbe jön az életük, ha a sikert és elismerést nem is kapják meg. 8.jpgFranciaországban még az újság se hozza le, hogy bajnokok lettek. Bertrand kivívja a gyerekei és a főnöke elismerését, a feleségével rendbe hozzák a házasságuk. Laurent beletörődik a válásába, de a fiával közös programokat csinál, sokat beszél a gyerekkel, vele rendbe tud hozni mindent. Az anyját is magához költözteti. A csőd szélén álló medencésnek fellendül az üzlete. Mindenki sokkal boldogabb, mint a film elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr214973174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása