Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Londoni pálya

2019. október 27. - BBerni86

Samson kiderül, hogy egy házban lakik a titokzatos szépséggel. Nicola vele őszinte lehet: elmeséli, hogy tudja, a születésnapja estélyén fog meghalni, és érezte, hogy a bárban levő férfiak közül az egyik lesz a gyilkosa. Ő pedig kif1_17.jpg akarja élvezni: egy szerelmi bűntény áldozata akar lenni. Így a két lehetséges gyilkost a bűvkörébe vonja, és eléri, hogy végezni akarjanak vele.

Keith súlyos adósságokkal nyüglődik, és Nicola pénz ígér neki. Cserébe el kell hozzá csalnia gazdag ismerősét, aki szintén a bárban volt. Keith az, akivel a hazugságait folyton megerősítteti. Elhiteti a férfival, hogy viszonyt kezdene vele. A világbajnoki döntőre is vele megy el, de ott az ellenfelével flörtöl, direkt összezavarja. Keith nem csak veszít, de azt is kell viselnie, hogy Nicola gyámügyesnek öltözve a feleségét és a lányát ijeszti meg.

f3_22.jpgGuy előtt a szüzet játssza, aki emberbaráti szándékból egy ázsiai ismerősét akarja megmenteni. Pénzt kér tőle, amit igazából Keith kap meg tőle. Amikor megvan a pénz, le is fekszik a férfival. Arra kéri, vallja be a feleségének kettejüket. Guy így is tesz, a neje rettenetesen kiakad és kész elhagyni a férjét a gyerekükkel együtt. Ám neki is azt kell látnia, hogy Nicola másokat szédít. Keith most meséli el neki, hogy viszonyuk van, és a pénz is nála kötött ki.

Mindkét férfi kész Nicola életére törni.

Guy a halál estéjén a nőre vár. Keith is érkezik gyilkos szándékkal. Összeverekednek, Guy marad itt ölni. De f2_21.jpgSamson leállítja, hazaküldi. Ő marad itt, és ő lesz, aki a lány fejét szétveri az ablakon. Mert rájött, vele is csak játszott. Elszédítette, lefeküdt vele, ugyanúgy, ahogy korábban a híres írót, akinek a lakásában most él. A halott lányt felviszi a lakásba, öngyilkos lesz a mellén a regénye kéziratával.

A hazatérő Mark elveszi a kéziratot, a saját nevén kiadja és bestseller lesz belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3115265614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása