Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. december 20. - BBerni86

Cím: Spinning Outmit_38.jpg

Készítők: a Netflix sorozata lesz. Igazán nagy nevek nincsenek benne, legfeljebb innen-onnan ismerős szereplők. Kaya Scodelario úszott krokodilokkal, küzdött buggyantakkal, most jégre lép. January Jones leginkább a Mad Men szőkéjeként lehet ismerős, de volt X-Men filmben is.

Műfaj: sport, dráma, sorozat

Cselekmény: Kat sikeres korcsolyázó, de egy esést követően váltania kell. A korcsolyázást nem akarja feladni, így párosban akar indulni. Összekerül egy tehetséges rosszfiúval, és együtt hajtják majd az olimpiai álmot sérüléseken, drámákon, szerelmeken át.

Várható megjelenés: január elején élesedik, azt nem tudom, szinkron vagy felirat lesz-e.

Miért várós?

  • Alapvetően szeretem a Netflix sorozatokat, és ennek megfogott a trailere.
  • Sport, műkorcsolya, verseny - hívogató hívószavak.
  • Itt elviselhetőnek tűnik Scodelario is.
  • Olyan sztárvendégek is akadnak majd benne, mint Johnny Weir. Ok, tudom, nekem se ő volt a kedvenc korisom, de az már fegyvertény, hogy ilyen nevet szerzett a Netflix.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8815359246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása