Minden napra egy film

Minden napra egy film

Kasza!

2020. január 01. - BBerni86

Cím: Stumptown

Hány részt bírtam megnézni? 3

Készítők: sorozatsztárok csatasorba állításával próbálkoztak: Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal), Jake Johnson (New Girl) és Michael Ealy (Almost Human).kasza.jpeg

Műfaj: akció, krimi

Cselekmény: Dex katonai felderítő volt, de miután élete nagy szerelme a lánykérésre tartva felrobbant, a nő nem találja a helyét. Van egy jó barátja és egy beteg öccse, akiről neki kell gondoskodni – miattuk tart még. Amikor a halott szerelme anyja az eltűnt unokája megkeresésében a segítségét kéri, Dex rájön, mi a neki való hivatás: magánnyomozás. Közben viszonyba keveredik az egyik ügyön dolgozó rendőrrel is.

Miért nem nézem tovább?

Krimit szívesen nézek, de ebben annyira kevés a nyomozás, hogy az zavart. Majdnem annyi a megoldás a látott 3 rész alapján, hogy Dex gondol egyet, segítséget kér egy ismerőstől még a katonai időkből, és minden kész is. Inkább arra mennek rá, hogy egy-két akciójelentbe belesodorják a karaktert, aki szökik, lövöldözik, verekszik. Üresnek éreztem.

Az sem segített, hogy egyik főbb férfi karakter sem szimpatikus. Hoffman nyomozó egyéjszakás kalandot követően olyan hű és ragaszkodó a nőhöz, mintha élete szerelmét óvná. Grey maffiás vonala meg hidegen hagy.

Akinek egy akció sorozat kell még a napjaihoz, neki jó lehet. Az ilyesmit igyekszem most kaszálni, MacGyver újabb évadába ezért nem is vágtam vele. Ennek kellene lennie az újévi fogadalmamnak? Tudjak elkaszálni olyasmiket, amiket nem élvezettel nézek? Még meglátom.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9915378278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása