Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. január 10. - BBerni86

Cím: Mulan

Készítők: Disney film, de nem tűnik biztos játéknak. Egy ismeretlenebb új-zélandi rendezőnő készíti, és a főszereplők sem ázsiai sztárszínészek. Liu Yifei kisebb filmekben feltűnt már, és Ázsiában popsztár. Yoson An abszolút ismeretlen. Mellékszerepekre tartogatták a neveket, mint Jet Li, aki Kína császára lesz. El se tudom képzelni a meséből ismerős szakállal…mit_41.jpg

Műfaj: akció, családi, kaland

Cselekmény: Kína háborúban áll, a hunok betörtek, meg kell őket állítani. Minden családból be kell vonulni egy férfinak a seregbe. A Hua neves katonacsalád volt, de most csak lányok születtek, így az idős, beteg apának kellene megint harcba vonulnia. A legnagyobb lány, aki kisebb botrányt kavart a házasságszerzőnél tett kudarcával, fiúnak öltözik és elmegy az apja helyett. A seregben aztán nem csak azt bizonyíthatja mennyit ér, de még szerelemre is bukkan.

Várható megjelenés: 2020 tavasz, március vége

Miért várós?

  • Bár tavaly nem voltam oda az élőszereplős Disney filmekért, még várom őket.
  • A Mulan az egyik olyan mese, amit kamaszként sokat láttam. Bírom a történetet, és a mese még vicces is volt.
  • A trailer alapján a látvány remek lesz: megidézik a történelmi Kínát, és nem amerikai sablon lesz a helyszín, ruhák, smink, stb.
  • Roppant kíváncsi leszek, mit kezdenek Mushu karakterével. Lesz Mulannak kis házisárkánya, vagy ezt a szálat kiveszik?
  • Ami ehhez a kérdéshez is vezet: a történelmi gyökerekre koncentrálnak inkább, vagy a meséből csinálnak filmet? Ki fog derülni.
  • A PR erős - nagyon jó poszterek készültek hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr815401518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása