Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. május 24. - BBerni86
  • The Way Back

f1_49.jpgJack elkezdi összeszedni magát, a kosárlabda visszaadja az életkedvét. Leteszi az alkoholt, edzi a srácokat, és nyerni kezdenek. Menetelnek előre a bajnokságba. Ám akkor meghívják a feleségével egy születésnapi buliba. Együtt mennek, noha már egy éve külön élnek, és a nőnek új férfi van az életében. Ott Jack újra kénytelen átélni, hogy a kisfia rákos volt, mennyit szenvedett, és kb. 1 éve meghalt. Megint kezd összezuhanni. Részegen megy be edzésre, és ezért az iskola ki is rúgja.f2_52.jpg

Amikor a kisfia kis barátjánál kiújul a rák, és nem lehet semmit tenni, hogy a csapatot is elvesztette, Jack teljesen összeomlik. Részegre issza magát, és a rendőrségen köt ki rendbontásért, betörésért. It fogja fel, hova tart az élete. Elvonóra megy.

A fiúk érte küzdenek a bajnokságon és akarnak kupát nyerni.

  • A rémület háza

f3_51.jpgAmparo kinyomozza, hogy korábban egy személy élt a lakásukban. Magát Clarának nevezte, nő akart lenni, noha fiúnak született. A családja kínozta, megvetette, és miután a szülők meghaltak, a nővére elköltözött, bezárva tartotta és még beszélni sem volt hajlandó. Ott halt meg, magányosan és fájdalomban.

Clara anya akart lenni, a szelleme azért rabol gyerekeket. Rafael elengedése csak azért volt, mert megérezte, hogy Amparo terhes, és a baba inkább kellene neki. A lány rohan haza a szelleműzésre.

A médium testébe szállt szellemmel igyekszik szót érteni, de nem lehet. Clara a babát akarja. Mielőtt kárt tehetne a lányban, a mostohaapja ragadja meg a megszállt médiumot, és kiveti magukat az ablakon. A férfi került alulra, ő f4_48.jpgmeghalt, a nő túlélte.

A biztosításából ki tudják fizetni a hitelt, és haza tudnak költözni. (Azért kellett eljönniük, mert botrány volt, hogy Candela és Manolo párt alkottak, gyerekük is lett, noha a férfi a nő sógora volt a felesége halálig. Össze sem házasodtak, csak együtt éltek. Candelát korábban elhagyta a férje két gyerekkel.) A házat meghirdetik. Záróképen látjuk, hogy Clara szelleme még ott van és ül a hintaszékében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5315714504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása