Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

I still believe

2020. június 14. - BBerni86

Jeremy először szakad el otthonról, egyetemre megy. A szüleitől kap egy új gitárt, hisznek benne, hogy sikerül megvalósítania az álmát, és zenész lesz. Jeremy kezdetektől ezen dolgozik: beoson egy koncertre is, amit Jean-f1_53.jpgLuc ad, aki szintén itt végzett és a példaképe. A fiatal énekesnek szimpatikus a fiú, feladatokat ad neki és segíti.

Amikor a koncerten felvisz egy gitárt a férfinak, a tömegben észrevesz egy szőke lányt. Szerelem első látásra – a koncert után rohan utána, és próbál egy randit kérni. Ám hamarosan kiderül, hogy Melissa Jean-Luc kedves barátja, akik most próbálnak rájönni, van-e több is a barátságukban. Így titokban mennek el ide-oda, Jeremy egyre szerelmesebb. Melissa mutatja meg neki a csillagokat, amelyek nagyon fontosak neki. Amikor Jean-Luc lehetőséget ad neki egy felvétel elkészítésére, Melissa is elmegy. Jeremy neki énekel, és amikor azt hiszik, kettesben vannak, meg is csókolja a lányt. Jean-Luc meglátja, kiakad. Melissa szakít Jeremyvel.

Jeremy hazamegy, de Jean-Luc telefonja miatt visszatér. Melissa súlyos beteg. Rákos, áttétekkel. Jeremy kitart a lány mellett, hiszi, hogy együtt legyőzhetik a kórt. Bár fiatalok, el is jegyzik egymást és Jeremy minden fellépésén f2_56.jpgkéri a tömeget, hogy imádkozzanak a szerelméért. Ám az nagy csapás, amikor Melissa méhét akarják kivenni az áttétek miatt. Jeremy ugyan azt mondja, majd fogadnak örökbe, de Melissa nehezen szánja rá magát a műtétre.

Ott derül ki, a rák eltűnt. Melissa élni fog, és lehetnek gyerekeik is. Fél évvel később házasodnak össze családi körben, majd repülnek nászútra. A tengernél azonban a lány rosszul lesz, repülniük kell vissza. A rák visszatért, agresszívabban és végzetesen. Már csak a fájdalmát tudják enyhíteni, meg nem menthetik. Jeremy most is mellette van, kitartanak a végsőkig. Melissa f5_44.jpgvégül a kórházban alszik el örökre.

Jeremy összeomolva tér vissza a szülei házába. Teljesen megzuhan, nem tudnak segíteni sem neki. Egy alkalommal a gitárját is szétveri. Abban megtalálja Melissa naplóját, amit sosem engedett elolvasni neki. Levelet írt neki – hogy békében megy el, mert az életének célja volt. Megélhette a csodás felgyógyulást, a szerelmüket, és hullócsillagként távozott. Kéri a szerelmét, éljen tovább. Amikor képes lesz rá, zenéljen, mert neki ez a célja. Mesélje el a történetük, adjon hitet az embereknek. Majd legyen szerelmes, legyenek gyerekei is.

f3_54.jpgJeremy az apja régi gitárját veszi elő, és írni kezd.

2 évvel később koncertet ad, ahol szokása szerint elmeséli Melissa történetét. A koncert után egy zenész lány lép oda hozzá, és elmondja, hogyan segített neki a hite válságán f4_51.jpgtúllépni Melissa története. Az ő életét már megváltoztatták. Jeremy megkérdezi a nevét is, Adrienne. Ahogy megy el, Jeremy a kabátján csillagokat lát.

A végén a valódi Jeremy-t mutatják a családjával. Adrienne lett a második felesége, akitől három gyermeke született. Mindketten sikeres keresztény-pop zenészek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4815808600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása