Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Nem feledve

2020. augusztus 09. - BBerni86

Jack titkon visszamegy a jósnőhöz, és kiderül, hogy tökéletesen beszél spanyolul. Azt a tanácsot kapja, hogy a lánya 2_93.jpgmegmentéséhez a múltjával kell szembenéznie, amit nagyon titkol.

Jack visszautazik Mexikóba, egy bordélyba megy, ahol az első felesége él. Kiderül, nem halott, csak a férje fogta a csecsemő lányukat és eltűnt. Jack azt hiszi, nála van a gyerek. A nő tagad, Jack bedühödik, és ahogy ki akarja szedni belőle az igazat, megfojtja a nőt.

Közben látjuk, hogy Toby egy szertartáson vesz részt, ahol beavatják a Santa Muerte vallásba. Leteszi az esküt, a többiek levetik az álarcuk. Itt van a mostohaanyja is, aki most elmeséli 1_89.jpgneki, ki igazából az apja és mi lett az anyjával.

Jack otthon szembesül azzal, hogy a felesége pontosan tudja, ki volt ő. Amikor még Robertnek hívták, a Santa Muerte volt a vallása, és a kartell bérgyilkosa volt. Az egyik áldozata a felesége apja volt, aki az ágy alól nézte végig kislányként, hogy Robert/Jack megöli az apját. Ez a bosszúja, most ő vesz el mindent a férfitól, amit szeret. Toby ájultan hever, és rájuk gyújtja a házat.

Jack kimenti maguk, és egy busszal elmennek, megint új életet kezdeni a lányával. Nem tudja, hogy az igazi trükk, hogy a lányát fordították ellene. Toby már most azt sakkozza magában, hogy végezzen az apjával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1916119524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása