Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A déli átok

2020. november 29. - BBerni86

2_102.jpgFrancesco először viszi haza a menyasszonyát és annak első házasságából született lányát. Barátságosan fogadják őket, de Emma már itt különösnek talál szertartásokat, és összesúgó időseket.

Sofiát megcsípi egy pók, és egyre rosszabbul van. A seb egyre csúnyább, a kislány már alig van magánál. Elmondják az anyjának, hogy ez nem egy sima csípés. Francesco fiatalon szerelmes lett itt egy lányba, 4_5.pngAdába. Sötét erők szállták meg, elvesztette a közös gyermeküket, és eltűnt. Ez az ő kötése/átka, amely végez a gyerekkel. Teresa igyekszik megtörni, de Ada lecsap. Kiderül, nem simán elvesztette a babát. Francesco szórt rá átkot, mert még nem akart apa lenni. Így ez most a bosszú.

Francesco a nő után ered, de csapdába sétál és Ada bűbájának 1_98.jpghatása alá kerül.

Teresa Sofiát az anyja vérével kötné vissza, de a szertartás befejezése előtt Ada megjelenik és Emma a hatására leszúrja magát. Teresa következne, de közben Emma kiömlő vére eléri a lányát, aki erre magához tér.3_98.jpg

A legyengült Adát a sérült, de még élő Emma döfi le és vet véget az átoknak. A három nő: Teresa, Emma és Sofia a birtokon maradnak, amikor Sofia valamit megérez. Francesco magához tért az erdő mélyén.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9116306292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása