Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. január 08. - BBerni86

Cím: Bűntudat nélkül

Készítők: a főszerepet Michael B. Jordan kapta. A társai között ott találjuk Jamie Bellt, ha a legismertebbet keresem a stáblistán Jordan után.mit_82.jpg

Műfaj: akció, thriller

Cselekmény: John Clark, az USA tengerészgyalogosa. Küldetésen jár – a felesége gyilkosait keresi. Ám egy összeesküvésre bukkan.

Várható megjelenés: jelenleg márciusi premier van kitűzve.

Miért várós?

  • Eddig nem voltak a kedvenceim a Jack Ryan filmek, de érdeklődve várom, most mit találtak ki egy új Clancy-hősnek. Ha már a Chris Pine újrakezdés nem jött be…
  • Ez is egyike azoknak, amelyeket a COVID miatt nem moziban, hanem digitálisan adnak ki. Egyre inkább azt érzem, ez lesz a mozifilmek jövője.
  • A szereposztás jobb szó híján érdekes. Kissé szkeptikus vagyok, majd meglátjuk, mennyire találták el a színészek a karaktereket.
  • Még a cselekményleírás is olyan szűk, hogy bármi lehet még ebből.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5816377470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása