Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Élősködők

2021. január 26. - BBerni86

f5_76.jpg5: Látlak – a Harper család küzd, hogy helyrehozzák az egységüket. A munkamániás rendőr férjet megcsalta a neje, de a fiukért próbálnak megbékélni egymással. Ám a szeretőt holtan lelik – azt hiszik, a fiúk tette és próbálják eltussolni a történteket, miközben a házban is egyre több furcsaság esik meg. Nem sejtik, hogy nincsenek egyedül. Nem sejthetik, hogy minden bűn visszaszáll rájuk, mert valaki beköltözött és figyeli, bünteti őket.f4_86.jpg

4: Romlott oktatás – Frank tanfelügyelő, és az egész környék hőse. Az iskolájukat az állam egyik legjobb intézményévé tette, segítőkész és közvetlen férfi, akit többen is szívesen felszednének, de a férfi még mindig gyászolja elvesztett feleségét. Csakhogy a látszat nagyon is csalóka: a milliós beruházások nagyja zsebre ment, Frank rengeteget lopott a helyettesével, ráadásul a magánélete is zűrös: egy egykori, férfi diákjával tart fenn titkos viszonyt.

f3_97.jpg3: Élősködők – a film, ami hazavitte a legjobb film és külföldi film díját is. Melyen egy életművész koreai család beférkőzik egy jómódú család mindennapjaiba, és egyre nagyobbat harapnak maguknak. A fiuk kezdi, mint a gazdag család lányának angol tanára. Aztán, álcázva sorra jöhet a többi családtag: apa sofőrnek, anya házvezetőnőnek… Csak éppen van egy másik család is, aki itt élősködne, és nem adják könnyen a helyüket.f2_102.jpg

2: Pénzmosó – hogyan lehet a gazdaságon és mindenkin nagyban élősködni? Hogy lehet, hogy a biztosító f1_99.jpgszigorúan beszedi a díjakat, de ha fizetni kellene, harc, hogy bármit is kapjon a szerencsétlenül járt ember? Egy, a férjét egy hajószerencsétlenségben elvesztő asszony a válaszok után indul, és betekintést nyer a világba, ahol nagyban élősködnek az egyszerű embereken, és még csak nem is szégyellik.

1: You – Joe ránézésre az álompasi, és Beck örülhet is, hogy összefutottak és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A srác támogatja az írói karrierjét, mindig ott van neki és boldoggá akarja tenni. Csak éppen Joe-nak van egy másik arca is, egy megszállott. Aki kiszemelte a lányt, követte és kiismerte, elüldözött mellőle mindenkit, aki közéjük állt volna. Joe, aki álomszerűnek látja a lányt, és rátapad. Aki lassan kezd rájönni, hogy Beck is ember, hibákkal és a lány is egyre többet érez abból, miért nem lehetnek együtt. Ám Joe számára a szakítás nem opció: ha nem lehetsz az enyém, senkié sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1316404150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása