Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. április 02. - BBerni86

Cím: The Vigil

mit_90.jpgKészítők: Blumhouse rendező filmje, és nincs sztárdömping. A színészek javának ez az egyetlen jelentősebb filmje.

Műfaj: misztikus, horror

Cselekmény: a zsidó hagyomány szerint, ha valaki meghal, a teste mellett virrasztani kell. Meg kell óvni a testet a gonosztól, amely elragadná azt. Most egy fiatalember a soros a virrasztáson, de valami nagyon nem stimmel abban a házban. Inni akar, a pohár víz vérré válik. Valaki/valami les rá. A gonosz itt van, mit lehet tenni?

Várható megjelenés: az Államokban februári bemutató volt. A többi kérdőjel.

Miért várós?

  • Újabban a Blumhouse-horrorok tetszenek úgy, ahogy. (Most talán jobban értékelem, amikor nem komédiával keverik.) Jason Blum pedig a nevét adta ehhez a projekthez, és a trailer alapján nagyon nem a humoros vonalon mennek az események.
  • Még nem döntöttem el, mire emlékeztet. Nem éppen az Ördögűző, de nem is a Démonok között. Pedig valami motoszkál... Megvan. A tévé - a Kör. Ami a kedvenc horror filmem.
  • Látok abban is lehetőséget, hogy a zsidó tematika majd feldobja a szokott kísértős, démonos történetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr616488266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása