Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Vonatok

2021. április 27. - BBerni86

f5_90.jpg5: Londoni randevú – a gazdag Evelyn egy nyaralásból tart hazafelé vonaton. Összebarátkozik egy kedves idős hölggyel – mire azonban a lány felébred egy szundikálásból, a nő eltűnt. Mindenki úgy tesz, mintha nem is lett volna a vonaton. Két tudós siet a lány segítségére és nyomoznif4_105.jpg kezdenek: tényleg eltűnt valaki a vonaton?

4: Snowpiercer – a világ hidegben ért véget. Minden megfagyott. Az emberiség túlélői egy soha meg nem álló vonaton szelik a köröket a világban. A potyautasok a hátsó kocsiba szorultan, nyomorogva élnek, de már tervezik, f3_119.jpghogy megváltozzon a helyzet. A lázadás, a kitörés, a harc a mozdonyért indul.

3: Életvonat – egy zsidó faluban normálisan zajlik az élet, de a falu bolondjának tartott fiatalember megkongatja a vészharangot. A nácik jönnek, és ha nem menekülnek el, nekik is végük lesz. A falu így egy vonat építésébe kezd,f2_124.jpg mellyel eljátszhatják a rabságot, miközben mégiscsak szabadok maradhatnak.

2: Zombi expressz – egy elfoglalt üzletember a kislányával tart vonaton Busánba, hogy a gyerek láthassa az anyját. A vonat azonban pillanatok alatt válik halálos csapdává: egy utas beteg, zombivá válik, és a kór végigsöpör a vonaton, ahogy az országon is. A kevés túlélő az életben maradásért küzd.

1: Gyilkosság az Orient Expresszen – Hercule Poirot hazafelé utazik, az Orient Expresszet igénybe véve. Utastársai közül egyet az éjjel meggyilkolnak, és a nyomozó a rejtély nyomába ered. A zárt térben, a vonaton haladva szembesül azzal, hogy ki volt a meggyilkolt igazán, és mennyien lehettek a gyilkosai.f1_122.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8016514078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása