Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2067

2021. május 16. - BBerni86

Ethan a bányában dolgozik, sok plusz műszakot is vállal, hogy jobb ellátást tudjon biztosítani a feleségének, aki a kor f3_124.jpgbetegségében szened. Oxigénbetegség, fullad az oxigén hiányától.

Ám egy napon a fejesek hívatják, és kiderül, hogy min dolgozott igazából az apja, aki öngyilkos lett, amikor a feleségét meggyilkolták. Egy portált épített, amivel a jövőhöz lehet kapcsolódni. Az volt a terv, hogy a gép jelez, amikor a betegségre megoldást találnak a jövőben, és a portálon keresztül majd kérnek segítséget a mának. A gép jelzett, és az üzenet jött, hogy Ethan menjen a jövőbe.

Ott azonban azzal szembesül, hogy nincsenek emberek, csak a természet, ami magától rendbe jött. Megtaláljaf2_2.png viszont a saját csontvázát, a fején egy lőtt sebbel. Nem ért semmit.

Jó barátját, Jude-ot küldik utána. Együtt újra áram alá helyezik az épületet, a kapu már erről az oldalról is működik. De a holttest nem tűnt el, és Ethan tudja, hogy valami nem stimmel. Ahogy a környéken bóklászik, a nyomokat is megtalálja, nem oldottak meg semmit.

Összeáll a kép, mit akarnak igazán. A vállalat vezetője a f1_127.jpgkiválasztottakat áthozná ide, a múltat és az ott élőket veszni hagyná. Őt agyonlőnék, amikor visszamegy a kapun. Megtalálja az apja utolsó üzenetét is, aki nem akarta így használni a kaput. Nem öngyilkos lett, megölték érte. Ahogy az anyját is, csak őt hagyták életben, mert ők már látták az üzenetet a jövőből, hogy neki kell majd mennie. Mellé küldték Jude-ot, hogy vigyázzon rá és manipulálja egyben.

Jude feláldozza magát érte, és Ethan a kapun növényeket küld vissza, majd végleg lezárja. A terv nem sikerül, de a növényekkel az emberiség kap még egy esélyt. Ethan a jövőben ragad, de ahogy most elindul, odalent egy természetbarát, modern emberi várost lát meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8416561586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása