Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Kísértetházak

2021. június 01. - BBerni86

f5_96.jpg5: A rémület háza – vidékről költözik fel a család a fővárosba. A család sok tekintetben idegenkedik a várostól, de az apa szerint itt lesz megélhetés és jövő a gyerekeknek. A kamaszlánya, Amparo a szerelmét kellett hátrahagyja, és visszamenne hozzá. Azonban nem a lány titka az egyetlen: maga a lakás is nyomasztó múlttal és ijesztő jelennel bír.f4_112.jpg

4: Az átok háza – az átok egyik emberről a másikra száll, ha ezzel eleinte nincsenek is tisztában. Az amerikai lány csak haza akart térni, biztonságba, de magával vitte a rettenetet. Gyilkos – öngyilkosságok sora, megőrülő emberek vezetik el a döbbenetes igazsághoz az ügybe keveredett nyomozót, aki f3_127.jpgmeg akarja törni a démoni kört.

3: Bíborhegy – a fiatal Edith pillanatok alatt szeret bele a megnyerő Thomas Sharpe-ba, lesz a felesége és tart vele a családi birtokra. Bíborhegy egykor pazar hely lehetett, mára a pusztulás szélén áll és Edith sógornője, Thomas nővére sem könnyíti meg az életét. A házban élők és holtak kísértenek, és Edith hamarosan azf2_132.jpg életéért kell, hogy küzdjön.

2: The Haunting of Bly Manor – a saját szellemei elől menekülő Dani egy vidéki kúriában vállal dadus állást. A két gyerek aranyos, de különös is egyben. A ház pedig rosszul f1_130.jpgvégződő történetekkel van tele, mintha valaki áldozatokat szedne benne. A dada szerelmes lesz itt, ugyanakkor az igazság nyomába is ered és meg akarja menteni a gyerekeket innen.

1: The Haunting of Hill House – a Crain család régi házak felújításából és eladásából élt. A Hill-ház volt az a projekt, ami mindent tönkretett. Az anyjuk meghalt, a család szétszakadt és a felnőtt gyerekek is cipelik a múlt terhét, a sebeket – pedig próbálnak normálisak lenni. Most azonban eljön az idő, hogy szembenézzenek a múltjukkal és a házzal. Mert az nem ereszti őket, és az életüket akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6516578654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása