Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. július 11. - BBerni86

Koronaékszerek

f2_138.jpgFragancia meg van róla győződve, hogy Richard tett valamit a testvérével. A barátja korábban megmutatta neki, hol tartja a család a lőfegyvereket. Egy pisztolyt ellop, és azzal ered Richard nyomába. Még be is vallja, hogy ő lőtt a fiúra, aki bevallotta, hogy mit tett a lány testvérével. Féltékeny volt, mert Fragancia annak ellenére Pettersson-Jonssonnal kavart, hogy a fiatalember együtt élt egy másik hokissal és már azf3_134.jpg eljegyzés is megvolt. Elvette Jesus kulcsait, és úgy tett, mintha bedobta volna a tóba. Jesus utána ment, bár nem tudott úszni. Amikor ez f1_138.jpgnekik is leesett, Richard próbálta kihúzni és megkeresni, utána ment, de már nem találta a testet.

Közben kiderül, nem is Fragancia lőtt. Richard apja volt, aki a fia lelövése után öngyilkos lett. Richard túlélte: a gyerekként fejébe ültetett ezüstlemez megvédte. Fragancia szabadon távozhat, Pettersson-Jonsson már várja.

A félelem utcája: 1994

f4_119.jpgA fiatalok rájönnek, hogy a boszorkány Sam után küldte a gyilkosait. Amikor az autóbaleset volt, a lány vére a csontjaira csöppent, és ezért fizetnie kell.

Csapdába csalják a gyilkosokat vérrel, majd rájuk robbantják az iskolai WC-t. Ünnepelnek, amikor rájönnek, hogy a testek újra összeállnak és megint a nyomukban lesznek. Az 1978-as esetről jut eszükbe, hogy más módszer kell. C. Berman is látta a banyát, de túlélte. Ő meghalt és újra kellett éleszteni. Gyógyszerrel akarják megölni Samet, majd újraéleszteni. Míg Deena ezt intézi, a többiek elcsalják a gyilkosokat.

Sam kihányja a gyógyszereket, így Deena az akváriumba fojtogatja, míg a gyilkosok végeznek a barátaival. Azf5_102.jpg egyik mindjárt őt szúrja le, a másik az öccsét, amikor Sam megfullad. A gyilkosok eltűnnek, Samet újraélesztik.

A lányok éppen ünnepelnének, amikor telefon jön. C. az, aki elmondja, ez még nem a vége. A boszorkány mindig győz. Mire észbe kapnak, már Sam i átváltozott sorozatgyilkosba, akit elkapnak, megkötöznek és mennek át C-hez, tanácsért, mit kell tenni, hogy megmentsék.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8116624056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása