Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

The Unfamiliar

2021. augusztus 08. - BBerni86

f3_138.jpgIzzy már kezdi elhinni, hogy vele nem stimmel valami, és kész lenne gyógyszereket is szedni. Tommy még idejében fedi fel előtte, hogy az apját és a féltestvérét megszállták. Éjszaka, amikor alszanak, rádión tud beszélni az igazi apjával, akinek átvette a helyét a szellem. Őt csak azért nem szállták meg, mert a nénje tett rá egy védelmező áldást.

A család visszamegy a szigetre. Izzy-t elkapják, és ki akarják lökni a testéből. Azf2_145.jpg asszony a fiát kéri meg, hadd vegye át kicsit a testét, és hívhasson segítséget. Mae elsőre visszautasítja, de amikor kell, mégis ott van, és segít a családnak visszaszerezni a megszállt tagjait. Visszacserélik Tommy és Izzy testét, majd megtisztítják Ethant, és sorra kerülne Emma is. Emmába azonban nem egy f1_145.jpgszellem, egy démon költözött be. A kiűzése nagyobb áldozatot követel. Izzy feláldozná magát, de Mae a helyére áll. Míg Emma megmentheti a nevelt lányát, ő meghal helyette és a tóba süllyed.

A család egyesülve, önmagukként ebédel boldogan – amikor látjuk megvillanni, a legkisebb, a kisbaba Lilly szemét. Benne még ott van egy démon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3516654034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása