Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. augusztus 15. - BBerni86

A kapocs

f1_147.jpgGavin (Ross McCall) halálos lövést kap, nem éli túl. Karyn (Sarah Jane Morris) így már többszörösen is ki van készülve a sorozatgyilkos miatt. Viszont, felismeri, mi köti össze az áldozatokat. Ő maga – a gyilkos célpontja végső soron maga Karyn.

Így azokat az embereket veszi sorra, akik közel kerültek hozzá. Még Mark (Dylan Bruce) is gyanús lesz, noha a férfi őszintén beszélt neki a családja haláláról és összeköltözne a nővel. Karyn hirtelen ismeri fel, ki áll minden mögött. A pszichológusa.f2_147.jpg

Aaron (Michael Riley) szüleit Karyn apja ölte meg – abban az időszakban, amikor Karyn már tudta, ki az apja, de még gyűjtötte az erejét, hogy feljelentse. Kettejük párharcából a nő kerül ki győztesen, aki most először képesnek tűnik elengedni a munkamániát és megpróbálja a családi boldogság megtalálását Mark oldalán.

Bartkowiak

f4_127.jpgTomek nem akarja eladni a testvérétől örökölt bárt, így próbálnak nyomást helyezni rá. Nehézfiukat küldenek tönkretenni a forgalmat, majd elrabolják a férfi barátnőjét is. Ő egy másik harcossal és az edzőjével összefogva indul kiszabadítani a lányt. Miközben verekszik át magukat a testőrségen, az egyik elárulja a fiúnak, hogy ők tették tönkre af3_140.jpg karrierjét is. Drogot tettek a vizébe.

A lányt kiszabadítják, közben Tomek kénytelen végezni a bátyja gyilkosával is. Hónapokkal később megy be az edzőterembe, és elmeséli, hogy felmentették. Visszakapta az életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8516660370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása