Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Senki nem szabadul élve

2021. október 10. - BBerni86

3_107.jpgAmbar ki akar költözni a házból: az egyre ijesztőbb álmokat, értelmetlen mozgást még elviselné, de kell neki a pénz. A hamis papírokért többet kérnek, és sok volt a foglaló. Nem adják vissza, maradnia kell. A barátnője felajánlja, hogy kipótolja neki. Ambar odaadja a pénzét és várja a papírokat. De újfent átverték: a nő meglépett a pénzével.

A szállón azonban Red felajánlja a visszatérítést, ami a bátyja miatt nem valósul meg. Meglátta a lányt és kell neki. A másik két lakóval bezárják őket és nem tudnak elmenekülni. Amikor Ambar rokona eljön érte, agyonverik.1_107.jpg

Majd a pincébe kezdik sorba levinni a lányokat. Ott a kocka, amit a testvérek szülei hoztak az aztékoktól. A kocka kinyílik, egy szörny jön ki belőle. Ambar rémálmát úgy irányítja, hogy azt higgye, az anyja fújtogatja. Valójában a lény teszi, de Amber legyőzi a rémálmot és megcsapja a szörnyet, aki visszamenekül a kockába. Ambar pedig elindul leszámolni a testvérekkel.

2_112.jpgA másik lány segít neki - ő  bele is hal, de az idősebb és erősebb testvér is, míg a fiatalabb súlyosan megsérül. Arra tér magához, hogy Ambar bezárta a dobozzal, jön a lény és megöli.

Ambar elhagyja a házat, közben a lény az áldozatárt meggyógyította a sebeit. A folyosókon pedig ott vannak azoknak a szellemei, akik a lénynek lettek feláldozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1916715164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása